Starity

Dwayne Johnson manipulációval vádolja Vin Dieselt

2021. december 30. 17:05   |   Szerző: Four

A színész interjúban vallott arról, hogy nem tetszik neki Vin egy korábbi posztja.

hirdetés

Dwayne Johnson kendőzetlenül fogalmazta meg véleményét korábbi kollégájával, Vin Diesellel kapcsolatban. A színész a CNN-nek adott interjút, amelyben kifejtette, nem tetszik neki, hogy Diesel a gyerekei említésével illetve a néhai Paul Walker emlékével akarja őt arra presszionálni, hogy térjen vissza a Halálos iramban-széria utolsó filmjéhez. 

Johnson egyenesen "manipulációnak" nevezte, hogy Diesel egy nyilvános posztban kérte őt arra, legyen a következő film része:

Nagyon meglepődtem Vin mostani posztján. Idén júniusban, amikor Vin és én nem a közösségi média által beszéltünk, megmondtam neki privátan - és egyenesen -, hogy nem térek vissza a franchise-hoz. Határozott, ugyanakkor udvarias szavakkal mondtam, hogy mindig is támogatni fogom a stábot és szurkolni fogok, hogy a filmsorozat sikeres legyen, de nincs rá esély, hogy visszatérjek. A Universal-beli partnereimmel is beszéltem privátan, és mindegyikük támogatott, megértették a problémát. 

- mondta.

Vin utóbbi nyilvános posztja a manipulációja egy példája volt. Nem tetszett, hogy felhozta a gyerekeit és Paul Walker halálát is. Hagyjuk ki őket ebből. Hónapokkal ezelőtt megbeszéltük ezt, és tisztán megértettük egymást. Mindig is az volt a célom, hogy ezt a csodálatos utazást a Halálos iramban-franchise-zal méltó módon, hálával zárjam le.

Majd közölte:

Sajnálatos, hogy ez a nyilvános párbeszéd besározta a dolgokat. Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy a Fast-univerzum továbbra is kielégíti a nézőket, és nem kívánok mást a korábbi kollégáimnak, mint szerencsét és sikereket a következő fejezetben.

Diesel és Johnson közt már évek óta tapintható a feszültség: 2016-ban Dwayne egy már törölt posztban elárulta, voltak olyan férfi kollégái a filmben, akikre egyáltalán nem a profi hozzáállás jellemző.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek