Starity

Dirty Dancing Black Eyed Peas módra

2010. november 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a világhírű banda The Beginning című albumáról az első klip. A Black Eyed Peas igencsak jövőbe illő videóval rukkolt elő a rajongók számára.

hirdetés
Dirty Dancing Black Eyed Peas módra

A Balck Eyed Peas The Beginng című első kislemezének klipje a mai napon tekinthető meg először a YouTube-on. A dal a legendás Dirty Dancing című film betétdalának feldolgozása, a klip viszont nemigen hasonlít az eredeti verzióra.

A The Time első benyomásra talán kicsit meglepő lehet a nézők számára, hiszen ez a videó még a The E.N.D. klipjeihez képest is extramodernre sikerült. Will.I.Am szavait idézve: „Welcome To The Future!”

Érdekesség, hogy Fergie ismét a régi, szőke, hullámos hajjal tért vissza,  a The E.N.D.-es barna, egyenes frizura után. A klip producere egyébként David Guetta volt – akárcsak az I Gotta Feelingé – ezért nem is csoda, hogy a klip ultraelektronikus lett a világhírű DJ közreműködésének köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek