Starity

Megérkezett a Peaky Blinders 6. évadának előzetese!

2022. január 05. 21:09   |   Szerző: Four

A Peaky Blinders (Birmingham bandája) hatodik és egyben utolsó évadának trailere megérkezett.

hirdetés

Hamarosan érkezik Cillian Murphy főszereplésével a Peaky Blinders (Birmingham bandája) utolsó évada. A produkció ismét sok meglepetést tartogat a sorozat rajongóinak, amelyről Steven Knight rendező korábban így nyilatkozott:

Amikor Tommy Shelby visszatér az I. világháborúból, érzelmileg halott. Teljesen lekapcsolt, és az élményei miatt nihilista és amorális lett. Egyetlen célja lett, hogy minél több pénzt halmozzon fel. De amikor találkozik a fasizmussal, valami feléled benne, és eldönti, hogy létezik jó és rossz. Ezért határozza el, hogy szembemegy a dologgal. Ez folytatódik a hatodik évadban is, és sok-sok más dolog is történni fog Tommyval, ami váratlan lesz a nézők számára. Azt hiszem, a forgatókönyv egyre fókuszáltabb minden egyes évad során. Már korábban is mondtam ezt, és minden alkalommal így hittem, mint ahogy most is: ez lesz a legjobb évad.

- nyilatkozta a rendező.

A Peaky Blinders utolsó évadáról annyit lehet tudni, hogy 2022 elején érkezik. És bár ez lesz a sorozat utolsó része, a készítők már korábban elárulták, hogy egy filmmel akarják lezárni Shelbyék történetét.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek