Starity

Emma Watson szerepe miatt nem lehetett önmaga

2010. november 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten Magyarországon is bemutatják a Harry Potter utolsó részéből készült film első felét, melynek néhány szereplője elmondta, milyen lesz az életük a filmek befejezése után. Most Emma Watsont kérdezték.

hirdetés
Emma Watson szerepe miatt nem lehetett önmaga

Emma Watsonra került sor, hogy megkérdezzék, milyen volt az élete a sikeres angol–amerikai film, a Harry Potter során.

Kicsit furcsa módon, de meg kell köszönnöm Hermionénak a stílusérzékemet. Miközben ezt a szerepet játszottam, a divat volt az egyetlen lehetőség arra, hogy kifejezzem magam, hogy én más vagyok, mint az a lány az iskolai egyenruhában. Amikor lehetőségem volt, hogy szépen felöltözzek, akkor nagyon örültem, hogy Emma lehetek, és megmutathatom, hogy másmilyen is tudok lenni. Talán sosem érdekelt volna ennyire a divat, ha nem játszottam volna olyan sokáig a szerepet, és néha nem éreztem volna úgy, hogy állandóan hozzá hasonlítanak” – mondta.

A színésznő az utóbbi pár évben amellett, hogy rengetegszer szerepelt újságok  címlapján híres szerepe miatt, a Burberryvel is leszerződhetett.

A forgatások befejezésével Emma Watson is beállt azon színésznők sorába, akik szívesen hívják fel a figyelmet arra, hogy mennyire szexisek, milyen nőiesek és vadak tudnak lenni. Emma nem csak jó, hanem rossz dolgokat is elárult, milyen hátránya volt a Harry Potternek:

Nem engedtek meg semmit sem. Nem engedték, hogy levágjam a hajam, hogy kifessem a körmöm, hogy mellnagyobbító melltartót hordjak, hogy kicsit merészebben öltözködjek, hogy kisminkeljem magam, amikor Hermionét alakítom. Mindig hátra kellett fésülnöm a hajamat. »Túl szép, szedjétek le róla a pirosítót vagy sminket« mondták. A divat volt a lázadásom” – mondta a színésznő egy interjúban.

Ezért lázadott a lány, és vágatta le a haját: „Mindig is tetszettek a rövid hajú nők. Szerintem nagyon szexi, ha levágatod a hajad, engeded, hogy látszódjon a nyakad és a bőröd. Még mindig csak szokom az új frizurámat, de azt hiszem, ez hozzám tartozik. Egy kicsit úgy éreztem korábban, hogy a hajam félig én vagyok, félig Hermione, és ezzel tökéletesen el tudom magam távolítani a szereptől” – fejezte be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek