Starity

A Tinder legnagyobb csalójáról készített dokumentumfilmet a Netflix

2022. január 14. 10:10   |   Szerző: Glamster

Több ezer dollárt kért az áldozataitól a kamu üzletember, aki a Tinderen hódított. Erről készített dokumentumfilmet a Netflix.

hirdetés

A Tinder a modern kor postagalambja. Sokaknak megvan a véleménye arról, hogy itt csak egy éjszakás partnereket lehet találni, ám olyan sztorikat is hallani, hogy a Tinderes ismerkedés után megszólaltak a harangok. Az egyik ilyen „sikersztori” Magyarországon Szabó Kitti és párja: miután Tinderen párbaálltak, jött az ismerkedés, gyerek és eljegyzés.

Ám nem mindenki ilyen szerencsés. Rengeteg kamu profil található meg a Tinderen, ám a szerencsések még a beszélgetés fázisában megszűrik a hitegetőket. Nos, Amerikában több nőt károsított meg egy kamu üzletember több ezer dollárral, miután azt állította, hogy bajba került és az élete múlik a partnerén.

A Ne szórakozz a macskákkal producerei új alkotásában a modern szerelem veszélyesnek bizonyul az internetes randizás korában, ahol nem minden arany, ami fénylik. A Tinder-csalóként ismert férfi milliókat csalt ki a fiatal nőktől, akiket elcsábított, jelenleg pedig több országban is menekül az igazságszolgáltatás elől.

Egyetlen húzás örökre megváltoztathatja az életed. Ez az a tündérmese, amelyből rémálom lett. Kövesd három nő történetét, akik szerint eljött a bosszú ideje

– írja a Netflix.

Az állítólag gyémántokkal üzletelő férfi különös történetét február 2-tól lehet megnézni a Netflixen.

Íme az előzetes:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek