Starity

7 esküvői horrorsztori, amit senkinek nem szabadna átélni

2022. január 16. 22:10   |   Szerző: Four

Hét olyan eskövő, amelynek a végkimenetelét egyáltalán nem így képzelte az ifjú pár.

hirdetés

Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy egy nagyobb esküvő megszervezése brutálisan igénybe veszi az jegyespár minden egyes idegszálát és megsínyli a bankszámlájuk is. Egy esküvő önmagában is tönkretehet kapcsolatokat, barátságokat és bármilyen meglepő néha még magát a házasságot is. Bár Hollywood folyton próbál minket meggyőzni róla, az igen kimindása után életen át tartó boldogság vár ránk, a valóságban ez ritkán van így, főleg ha a menyasszony vagy a valőlegény el sem jut az oltárig és már azelőtt véget ér a sztori, hogy el sem kezdődött. 

Most bemutatunk néhány valóban megtörtént esküvői katasztrófatörténetet, amelyeket a Reddit felasználói osztottak meg egymással az interneten.

1. 

A saját esküvőm: vártam a leendő feleségemre, aki sms-ben írta meg, hogy nem érzi jól magát és kórházba kell mennie. Gyanakodni kezdtem, amikor az ő családjából senki sem jelent meg a helyszínen. Kiderült, hogy ők senkit sem hívtak meg, és nem is szóltak nekem, hogy nem lesz esküvő. Szóval ott voltam én és a barátaim, egy olyan esküvőn, ami nem is történt meg.

2. 

Ez 20 évvel ezelőtt történt. Indiai vagyok, és hozzá kellett volna mennem egy sráchoz, akit a családom jól ismert. Rendes fiú volt meg minden, de az esküvő napján elrohant a nővéremmel. Igen, a nővéremmel. Így aztán az egész családom nagyon csalódott volt, és azt akarták, hogy kárpótlásul menjek hozzá a fiú öccséhez. Feleségül mentem hozzá, és a házasság nagyszerű lett, álomszerű, mint amit a tévében látni lehet. De igen, véletlenül mentem hozzá.

3.

Nekem egy háborús sztorim van. A vőlegény nem jelent meg az esküvőn, de a vőlegény tanúja ekkor előrelépett, és kijelentette, hogy mindig is szerelmes volt a menyasszonyba, és feleségül akarja venni. A háború miatt a pap beleegyezett, és szuper házasságuk lett.

4.

Ismertem egy párt, akik az esküvő előtt külön-külön hatalmas partit rendeztek. Annyira nagy volt a buli, hogy másnap mindketten átaludták az esküvőt, és csak akkor ébredtek fel, amikor a városházáról felhívták őket. Úgy döntöttek, hogy lesz**ják és később majd megesküsznek. Végül később tényleg megtették, és ha jól tudom, 20 év után is együtt vannak.

5.

A legjobb barátnőm vőlegénye szó szerint az esküvő előtt szívrohamot kapott, pont mikor a vendégek megérkeztek. Persze mindenkit sokkolt a dolog, de később mégis összeházasodtak a városházán, szóval végül is boldog vége lett.

6.

Dolgoztam egy esküvőn, ahol a pár szakított a lagzin. A parti egy épület tetején volt, és volt ott egy kisebb medence is. A vőlegény berúgott és azt gondolta, vicces lesz, ha belöki a menyasszonyt az esküvői ruhájában a vízbe. Még a lagzi eleje volt, de a menyasszony rögtön kirohant, és egy barátja haza is vitte.

7.

A '80-as években a nagynéném hozzáment egy fickóhoz. A lakodalom során a nagynéném nagyon részeg lett és elájult, nem tudta volna "elhálni" a házasságot. A vőlegénye viszont aznap éjjel lefeküdt az egyik koszorúslánnyal. Reggel a koszorúslány bevallotta a dolgot, a "boldog pár" pedig elment a bíróságra és aláírták a válási papírokat. 12 óra alatt összeházasodtak és el is váltak.

via Boredpanda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek