Starity

Lola nem szereti a halevőket

2010. november 24. 22:10   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi a közös a gyümölcslegyekben és az emberekben? Mindkét faj az illatok alapján választ társat. Már régen felfedezték, hogy az ételek és egyes illatok nem csak az állatokat segítik a párválasztásban.

hirdetés
Lola nem szereti a halevőket

„Igen, szerintem ez igaz – gondol vissza Lola eddigi kapcsolataira. – Akikkel  sokáig együtt voltam, velük ugyanazokat az ételeket szerettük. Én imádom a csípős ételeket, az ázsiai és a magyar konyhát, a rákot. A hallal furcsa viszonyban vagyok, mert a sült halat például nem eszem meg, a sushi viszont a kedvenceim között van. Nekem nem fontos, hogy a párom ugyanazt egye, amit én, de ha valaki éjjel-nappal kagylót enne előttem, azzal nem tudnék együtt lenni” – meséli Lola

Illatokból az édesebbeket, gyümölcsösebbeket kedveli az énekesnő. Nem szeretné, ha a barátjáról ömlene a parfüm; úgy véli, az is lényeges, hogy annak, akivel együtt van, önnmagában is finom legyen az illata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek