Starity

Összeházasodott Park Shin Hye és Choi Tae Joon

2022. február 06. 13:01   |   Szerző: Pavia

A két dél-koreai színész 2018 óta alkot hivatalosan is egy párt, a házasságukat nyilvánosságra hozó, 2021 novemberében tett bejelentést követően pedig 2022. január 22-én kötötték össze életüket.

hirdetés

Park Shin Hye és Choi Tae Joon, a két ismert dél-koreai színész párkapcsolatának híre bombaként robbant 2018 márciusában: különböző források ekkor szellőztették meg a hírt, hogy a fiatalok 2017 óta egy párt alkotnak. Ügynökségeik akkor megerősítették az információt, azóta azonban keveset lehetett hallani róluk, kapcsolatukat privátan kezelték.

Emiatt is kavart nagy port a SALT Entertainment és a Santa Claus Entertainment közleménye, ami 2021. november 23-án robbantotta fel az internetet. A két ügynökség ekkor hozta nyilvánosságra az információt, hogy Park Shin Hye és kedvese, Choi Tae Joon 2022. január 22-én, egy Szöulban megrendezésre kerülő, privát ceremónia keretein belül tervez örök hűséget fogadni egymásnak.

Az esküvő hírén kívül a közleményben az is szerepelt, hogy a pár szülői örömök elé néz: első gyermeküket várják.

A ceremóniára a tervezettek szerint január 22-én, Szöulban került sor: a templomi esküvőt egy privát lakodalom követte, ahova olyan sztárok is meghívást kaptak, mint Lee Min Ho, D.O (Exo tag), Lee Hong Ki (FT Island tag), IU, Nam Goong Min, Crush, Zico, Seolhyun, Lee Se Young, Yoo Yeon Seok, Ryu Jun Yeol, Kim Bum, Im Seul Ong (2AM tag), Chansung (2PM tag), Nam Ji Hyun, Leeteuk és Siwon (Super Junior tagok), valamint a pár több, a szórakoztatóiparban dolgozó barátja.

Az esküvő napján a SALT Entertainment hivatalos Instagram-oldalán keresztül köszöntötte a párt, a fiatalok esküvői fotósorozatának néhány darabjának publikálásával.

Forrás: SALT Entertainment Instagram

Sok boldogságot az ifjú párnak! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek