Starity

Encanto dala olyan sikeres lett, mint a Shallow

2022. január 24. 10:10   |   Szerző: Glamster

A Jégvarázs után most a Csillag születiket is beérte a Disney új filmje, az Encanto.

hirdetés

Az Encanto igazi siker lett a Disneynek. Az aranyos és varázslatos mese filmzenéje először a Jégvarázst körözte le, majd a We Don't Talk About Bruno a Let It Gót is túlszárnyalta. Erről ebben a cikkünkben írtunk.

A  We Don't Talk About Brunót Carolina Gaitán, Mauro Castillo, Adassa, Rhenzy Feliz, Diane Guerrero, Stephanie Beatriz és az Encanto szereplőgárdája énekli.

Most pedig arról számolhatunk be, hogy az Encanto még a Csillag születiket is beérte, ugyanis ez az első olyan soundtrack, ami hetek óta első helyen van a Billboard 200-on 2018 óta. Ezzel pedig a We Don't Talk About Bruno sikeresebb lett, mint Lady Gaga Shallowja.

A Walt Disney Animation Studios új filmje, az ENCANTO egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

A filmben az Emmy-, GRAMMY- és Tony-díjas Lin-Manuel Miranda vadonatúj dalai csendülnek fel, rendezői pedig Byran Howard és Jared Bush, a Zootropolis – Állati nagy balhé alkotói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek