Starity

A Måneskin budapesti show-ját is eltolták

2022. január 25. 10:10   |   Szerző: Glamster

Márciusban Budapestre érkezett volna a Måneskin, azonban a koronavírus miatt a banda halasztja a turnét.

hirdetés

Mi is megírtuk, hogy pár óra alatt elfogyott a Måneskin olasz banda 2022-es turnéjára az összes jegy, beleértve a budapesti állomást is. A Måneskin 2022. március 1-jén lépett volna fel a Barba Negrában, azonban a banda most bejelentette, hogy eltolja a turnéját.

A LiveNation közleményében a következő olvasható:

A közelgő Måneskin turné koncertjei  – köztük a 2022. március 1-re meghirdetett budapesti fellépéssel – későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely hamarosan bejelentésre kerül. A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:

Sziasztok, nagyon sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de az egész turnét el kell halasztanunk a járványhelyzet miatt. Sokat dolgoztunk ezért a turnéért, és minden készen állt, de sajnos az elmúlt napokban rossz híreket kaptunk a helyszínek jelenlegi lehetséges kapacitása és a lebonyolítás kapcsán. Nem tudjuk garantálni az összes fellépést úgy, hogy minden országnak saját szabályai vannak, amit természetesen be kell tartanunk, mert a koncerteket mindenki számára teljes biztonságban kell megcsinálnunk. Nagyon-nagyon sajnáljuk, és reméljük, hogy mihamarabb be tudjuk jelenteni az új dátumokat. Köszönjük a türelmeteket és támogatásotokat, ebben a helyzetben mindannyian együtt vagyunk, csak ki kell tartanunk, de visszajövünk, esküszünk, és az még jobb lesz. Szeretünk Benneteket!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek