Starity

Újabb pletykák Eva Longoria válása kapcsán

2010. november 25. 13:01   |   Szerző: lilla771

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria és Tony Parker válása egyre bonyolultabbá vált. Most egy topmodell jelentkezett: állítása szerint Tony vele is kikezdett.

hirdetés
Újabb pletykák Eva Longoria válása kapcsán

Sophia Egeler, a 19 éves brit topmodell állításai szerint Tony Parker kikezdett vele. A hölgy elmondta, hogy Parker szexis sms-eket küldözgetett félmeztelen fotókkal, sőt, még azt is elárulta, hogy Londonban találkozott az NBA-sztárral, aki persze egyből nyomulni kezdett rá. A modell hozzátette: nem tudta, hogy Eva Longoria férje.

„Fogalmam sem volt, hogy ő Eva Longoria férje. Nem lehet neki nemet mondani, és azt mondta nekem, hogy mennyire tetszem neki.”

A londoni Whisky Mist bárba kiment Egeler egy italra a sportolóval, aztán miután távozni akart, Tony elhívta a házába, ami persze nem is az övé – írja Perez Hilton.

Miután nemet mondott az ajánlatnak, szexis sms-ekkel bombázta a fiatal modellt. Eva Longoria november 17-én Tony Parker ellen beadta a válókeresetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek