Starity

5 nőtől 8 gyerek: Nick Cannon újra apa lesz

2022. január 31. 20:08   |   Szerző: Four

A híresség életébe újabb jövevény érkezik, Bre Tiesi modell a pici édesanyja.

hirdetés

Nick Cannon a saját műsorában árulta el, hogy ismét apa lesz. A híresség gyermekének édesanyja Bre Tiesi modell, és azt is tudni lehet, hogy Bre kisfiút hord a szíve alatt.

Nick igazán népes családot alapított az utóbbi időben: a születendő pici a híresség nyolcadik gyermeke - Bre pedig az ötödik nő, aki babát vállalt a férfival. 

Nicknek van két gyermeke Mariah Carey-től, a 10 éves Moroccan és Monroe. Aztán szintén két gyermeke született Brittany Belltől: a 4 éves Golden "Sagon" és az 1 éves Powerful Queen. Emellett ott vannak a 7 hónapos ikrek, Zion Mixolydian és Zillion Heir, akiknek az édesanyja Abby De La Rosa. 

A híresség gyermeket vállalt Alyssa Scott-tal is, ám tavaly decemberben szörnyű tragédia érte őket: 5 hónapos korában, agytumor következtében elhunyt a kis Zen. 

Cannon elmondása szerint már a kicsi halálakor tudta, hogy a fent említett Bre Teisi várandós, ám a tragédia miatt ameddig csak lehetett, nem szerették volna nyilvánosságra hozni, hogy újabb baba fog születni. 

Mindenképpen tiszteletben akartam tartani a gyászfolyamatot Alyssával, és Bre is tisztelettudó volt - minden bejelentést csúsztatott és nem beszélt a közösségi médiában. (...) Nem tudtam, mit tegyek. Nem tudtam, mit mondjak, amikor Zen halálával küzdöttem. Még most is, hogy tegnap kiderült ez az egész, nem terveztem, hogy beszélek róla. Ameddig csak lehetett, vissza akartuk tartani a hírt, de kiderült. 

- mondta.

A híresség egyébként határozottan kijelentette, hogy nem "véletlenül" ejtette teherbe ilyen rövid idő alatt választottait: elmondása szerint tervezte a kicsiket.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek