Starity

Két év kihagyás után vadonatúj dallal tért vissza a Chainsmokers

2022. február 05. 12:12   |   Szerző: Glamster

Két év kihagyás után vadonatúj dallal tért vissza a Chainsmokers: itt a High felvételük.

hirdetés

Két év szünet után visszatért a Grammy díjas, Billboard toplista vezető duó, a Chainsmokers, vadonatúj, sokak által várt ”High” című daluk formájában. A számott teljes mértékben Alex és Drew írta, és az első lépésként tekintenek rá közelgő, negyedik albumuk megszületése felé. A ”High” videóklippel együtt érkezet, amely életveszélyes magasságokon át követi a srácokat, és azt mutatja, ahogy Drew elérhetetlennek tűnő szerelme után rohan, számos szürreális helyszínen keresztül, egy olyan világban, ahol a szerelem mindig elröppen.

Alex és Drew a következőket nyilatkozta a dalról:

A ”High” tökéletesen mutatja be napjaink párkapcsolatait, azt, hogy meddig vagyunk képesek elmenni valakiért akit szeretünk, és a hazugságokat amikkel saját magunkat csapjuk be azért, hogy folytatni tudjuk, sokszor boldogtalanul. Ugyanakkor a sötét és helyenként szomorú szöveg alatt vidám, ünnepi hangulatú dallamokat hallhatunk, hiszen mind tudjuk, hogy a nap végén úgyse hallgatunk semmilyen jótanácsra, azt tesszük, ami szerintünk a legjobb számunkra, és azt mondogatjuk magunknak, hogy most majd minden másképp lesz.

A Chainsmokers az utóbbi két évet következő, negyedik albumuk megírásával töltötte, így érdemes lesz figyelni a különböző felületeiket, a ”High” csak egy kis ízelítő a duó következő remekművéből.

A ”High” című Chainsmokers dal minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek