Starity

Irodakonténer: hogyan válasszunk?

2022. február 08. 17:05   |   

Akár építkezésről akár rendezvényről van szó, számos esetben bizonyul jó döntésnek, ha irodakonténereket használunk. Ezek a sokoldalú, könnyen mozgatható felépítmények rengeteg szituációban remek szolgálatot tesznek: legyen szó akár az adminisztrációs feladatok biztonságos elvégzéséről, a személyes tárgyak tárolásáról, vagy éppen jegykiadói, pénztári funkciókról. Az irodakonténerek változatos világában azonban elsőre talán nehézséget okozhat eligazodni – cikkünk célja, hogy hasznos támpontokat nyújtson.

hirdetés
Irodakonténer: hogyan válasszunk?

Találjuk meg a megfelelő méretet!

A megfelelő irodakonténer megtalálásához az első lépés a számunkra ideális méret megtalálása. Gondoljuk végig: egyszerre két-három ember is folyamatos irodai munkát kell, hogy végezzen a területen, vagy csak szükség van egy védett, hőszigetelt helyiségre, ahol tárolhatunk egy-két iratot, és elvégzünk napi néhány nyilvántartási feladatot? Ennek fényében érdemes eldönteni, hogy a legkisebb, 200x205-ös, a néhány kategóriával nagyobb 400x205-ös, vagy a nagyobb, 600x205-ös, két ablakkal is elérhető verziót érdemes-e választani. Ha például jegykiadó helyiségnek, pénztárnak használnánk az irodakonténert, érdemes lehet a két ablakos verziót választani, mert ezekben a helyzetekben általában ez a kialakítás a legkényelmesebb.  

Milyen felszereltségre van szükség?

Azt is fontos átgondolni, hogy mennyire legyen felszerelt az irodakonténer. Ez teljes mértékben igényeinktől, illetve a helyzet adottságaitól függ. A legtöbb esetben szükség lehet elektromos áram bevezetésének a lehetőségére, hiszen általában digitális alapú irodai munkák elvégzésére is szükség van egy ilyen helyiségben. Ezért azt javasoljuk, olyan irodakonténer mellett tegye le a voksát, amely kiépített, szabványos elektromos hálózattal rendelkezik.

A másik nagy dilemma a vizesblokk kérdése. Léteznek külön szaniter konténerek is, azonban, ha naponta átlagosan hosszabb időt tölt majd egy munkavállaló az irodakonténerben, kézenfekvő, hogy beépített WC-vel felszerelt típust válasszunk. A legpraktikusabb, ha a WC-vel és mosdókagylóval is felszerelt irodakonténerek közül választunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

mobil iroda konténer
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek