Starity

Britney Spears alkut akar

2010. november 25. 15:03   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney minden vágya, hogy gyermekei újra vele lehessenek, és új családot alapítson velük együtt.

hirdetés
Britney Spears alkut akar

Britney Spears a 2008-as idegösszeroppanása óta már hivatalosan édesapja gondnoksága alatt él. Most viszont úgy döntött, vissza akarja kapni fiait Kevin Federline-tól, hogy új partnerével, Jason Trawickkel nevelhesse fel őket.

Hivatalosan Kevinnek még mindig kizárólagos felügyeleti joga van az ötéves Sean Preston, és a négyéves Jayden James felett, de megosztva foglalkoznak fiaikkal.

Egyes hírek szerint a 28 éves énekesnőnek minden látogatás után egyre nehezebb visszaküldenie a fiúkat apjukhoz, arról álmodozik, hogy hozzámegy Jasonhöz, és együtt alapítanak majd családot. A két fiún kívül szeretne még egy gyereket, Kevin viszont fenntartaná nevelési jogát, hogy fiai vele és barátnőjével éljenek Los Angelesben.

Britney havonta 15 000 dollárt fizet Kevinnek tartásdíjként, és felajánlotta neki, hogy akkor is fizetné ezt az összeget, ha a gyerekek már nála lennének. Eddig azt hitte, hogy Kevin csak emiatt nem egyezik bele az alkuba, viszont ő azt nyilatkozta, hogy Britney még labilis, és bármikor rosszabra fordulhat az állapota, ezért ragaszkodik annyira fiaihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek