Starity

Jokerként is megállja a helyét: őrült fotósorozat készült Robert Pattinsonról

2022. február 09. 08:08   |   Szerző: Glamster

Márciusban végre láthatjuk a Batmant, így Robert Pattinson új szerepet öltött magára a GQ kedvéért.

hirdetés

Egészen elképesztő fotósorozat készült Robert Pattinsonról a GQ legfrissebb, márciusi számába. A színész természetesen a közelgő Matt Reeves-féle Batman filmről beszélt leginkább.

Megnéztem az első vágást. Már az első bejátszás drasztikusan más a többi Batman-filmtől. Matt azt mondta nekem, amikor találkoztunk, hogy egy 70-es évekbeli detektív sztorit akar, mint a Magánbeszélgetés (1974). Azt hittem, hogy csak a hangulatára gondol, de a vágás alapján tényleg egy detektív történet lett.

A sztár szerint a karaktere más lesz, mint amit a nézők eddig megszoktak, hiszen:

Bruce igazi különc, Batmanként is különc, már-már nihilizmus beütése van. Eddig ugye, Bruce elmegy, edz, és visszatér Gothambe úgy, hogy hisz magában, hisz abban, hogy megváltoztatja a dolgokat. Most láthatjuk, ahogy megtörik egy kicsit. Gotham emberei úgy gondolják, hogy Batman is csak egy ékes példája annak, hogy minden sz.... (...) A többi sztoriban Bruce-ból Batman lesz, amikor meghalnak a szülei. Én igyekeztem ezt kicsit másképpen felfogni, úgy, hogy ez valóban, hogyan hathatott rá.

Bruce alteregóját a droghoz hasonlította.

Alfred ugye megkérdezi Bruce-t, hogy a családja mit gondolna erről az egészről. Bruce erre azt feleli, hogy „ez a családom öröksége. Ha nem csinálom ezt, akkor nincs semmim.” (...) Olyan, mintha azt mondani, nincs célja. Szerintem ez nagyon szomorú. Szóval a film is szomorú. Próbál reményt találni magában, és nemcsak a városba kapaszkodik. (...) Tiszta őrület, hogy csak úgy tud élni, ha egy denevérnek öltözik fel

magyarázta.

Photographs by Jack Bridgland

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek