Starity

Zinzino – avagy életmódtanácsok egyenesen északról

2022. február 09. 16:04   |   

A Zinzino skandináv vállalat 2005 óta működik. Az egészséges életvitel támogatásában jelesre vizsgázó, természetes alapanyagú készítményeket gyártó cég világszerte egyre több elkötelezett hívet számlál a rajongótáborában – nem véletlenül. Ezek a természetes készítmények számos klinikai vizsgálat és tudományos teszt során is bizonyították a kifogástalan minőségüket. A Zinzino nagyszerű készítményeivel pedig most a magyar nagyközönség is megismerkedhet végre!

hirdetés
Zinzino – avagy életmódtanácsok egyenesen északról

A svéd egészségprogram tudományos tanácsának legfontosabb alappillére: Dr. Paul Clayton

A kiváló renoméval rendelkező, PhD gyógyszerész, Dr. Paul Clayton a Zinzino svéd tudományos tanácsának vezetője. Az ő kutatására, tapasztalataira építenek a Zinzino immunerősítő készítmények is. Ezek a minden szempontból komoly színvonalat képviselő natúrtermékek nem csupán a tűzoltásban, azaz a már meglévő betegségek kezelésében segíthetnek, de a megelőzésben is élenjárnak.

Zinzino – ősi tudás modern formába öntve

Dr. Clayton egyébként egy szinte az emberiséggel egyidős hasznos tudásra épít: a tenger gyümölcseiben, konkrétabban a halolajban található Omega-3 zsírsavak egészségre gyakorolt pozitív élettani befolyására.

Színes spektrumot járnak be

A brand egészséges táplékkiegészítői széles skálát ölelnek fel. A Zinzino Xtend például az egyik legnépszerűbb a svéd márka által gyártott termékek soraiban. Az általános étrend-kiegészítő minden olyan fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyre az egészségesen működő szervezetnek szüksége lehet. Élenjár továbbá az csökkent energiaszintünk fokozásában, az immunrendszerünk támogatásában és a szöveteink, sőt, a csontjaink erősítésében, regenerálódásában is. 

A ZinoBiotic+ az emésztőrendszer működését támogatja méghozzá példátlan hatékonysággal. A 8 féle rostfajtát tartalmazó készítmény rendszeres fogyasztásával a bélben található hasznos baktériumok szaporodását idézhetjük elő. A termék ezáltal nemcsak a koleszterinszintünk megfelelő állapotának megtartásában játszik nagy szerepet, de megakadályozza a vércukorszint rohamos emelkedését is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek