Starity

9+1 romantikus vígjáték, amelyben Jennifer Lopez szerepel

2022. február 10. 22:10   |   Szerző: Four

Ha a most megjelenő Vegyél el még nem volt elég, itt egy pár romantikus vígjáték a színész-énekesnő repertoárjából.

hirdetés

1. Szeretném, ha szeretnél (The Wedding Planner, 2001)

 

 

Jennifer az esküvőszervező Maryt alakítja, aki egy baleset következtében találkozik az elragadó Steve-vel (Matthew McConaughey). Egy nagyszerű estét töltenek együtt, ám később kiderül: a férfi már foglalt, és Mary fogja szervezni az esküvőjét.

 

2. Álmomban már láttalak (Maid in Manhattan, 2002)

 

 

A híresség a manhattani hotelben dolgozó szobalányt, Marisát alakítja, akiről az épp ott tartózkodó Chris Marshall (Ralph Fiennes) szenátorjelölt úgy hiszi, ő is a szálloda vendége. Marisa megróbálja fenntartani a látszatot, mert nagyon tetszik neki a politikus - ennek következtében pedig egyre több kalandba bonyolódik. 

 

3. Gengszter románc (Gigli, 2003)

 

 

Habár nem kifejezetten romantikus vígjáték, de ez volt Ben Affleck és Jennifer Lopez első közös filmje. Amikor a gengszter Larry Giglit (Ben Affleck) megbízzák, hogy kövessen el egy emberrablást, a főnöke elküldi hozzá Rickit (J.Lo), hogy felügyelje az eseményeket. Az összeköltözésükből pedig különböző bonyoldalmak származnak.

 

4. Apja lánya (Jersey Girl, 2004)

 

 

Lopez karaktere, Gertrude ugyan nem sokat szerepel a filmben, ám itt is régi-új szerelmével, Ben Affleckkel alkotott párt. A történet szerint Ollie (Ben Affleck) magára marad kislánya felnevelésével, mert Gertrude, a kicsi édesanyja szülés közben tragikus halált hal. A szingli apukának meg kell tanulnia egyszerre kezelni a gyászt, az apaságot és a munkáját is.

 

5. Hölgyválasz (Shall We Dance, 2004)

 

 

John Clark (Richard Gere) tökéletes életet él, ám úgy érzi, mégis hiányzik belőle valami. Miután hazafelé meglátja egy táncstúdió ablakában Lopez karakterét, Paulinát, úgy dönt, beiratkozik az iskolába és táncórákat vesz. Amellett, hogy vonzónak találja a fiatal tanárnőt, John egy idő után beleszeret a táncba, de megpróbálja titkolni felesége, Beverly (Susan Sarandon) előtt.

 

6. Anyád napja (Monster-in-Law, 2005)

 

 

Charlotte (J.Lo) megismerkedik és beleszeret Dr. Kevin Fields orvosba (Michael Vartan), ám amikor a férfi megkéri a kezét, a lánynak szembe kell néznie leendő anyósával (Jane Fonda). Az asszony mindent elkövet annak érdekében, hogy tönkretegye a fiatal pár kapcsolatát, és ezzel együtt eltávolítsa fia közeléből Charlotte-ot.

 

7. Ilyen a formám (The Back-Up Plan, 2010)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

Miután egyszerűen nem talált olyat, akivel szívesen családot alapítna, Zoe (Jennifer Lopez) úgy dönt, a saját kezébe veszi a helyzetet és spermadonor útján szeretne teherbe esni. Azonban a procedúra napján találkozik Stannel (Alex O'Loughlin), akiről úgy érzi, ő lehet számára az igazi. A pár randizni kezd, ám Zoe egy ideig titkolja, hogy a procedúra sikeres volt és gyermeket vár. Stan úgy dönt, hogy a lánnyal marad és együtt várják a születendő gyermekeket.

 

8. Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (What To Expect When You're Expecting, 2012)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

A film öt párost követ, akiknek az élete a gyermekvárás körül forog. Lopez karaktere, Holly egy fotós, aki férjével (Rodrigo Santoro) úgy dönt, a sikertelen próbálkozások után elutazik és örökbefogad egy kisgyereket.

 

9. Vegyél el (Marry me, 2022)

 

 

A most megjelenő Vegyél el során Jennifer az épp házasodni készülő Kat Valdezt alakítja, aki megtudja, hogy szerelme, Bastian (Maluma) megcsalta. Kat így véletlenszerűen választ valaki mást, és hirtelen ötlettől vezérelve feleségül megy az illetőhöz. A szerencsés az Owen Wilson által alakított Charlie Gilbert, egy elvált matematikatanár.

 

+1: Shotgun Wedding

 

 

Habár ez a film csak idén júniusban fog megjelenni, de a történet alapján szintén egy klasszikus, J.Lo-féle romcomra számíthatunk. Jennifer és Josh Duhamel a történet szerint egy párt alakít, akik tengerparti esküvő reményében hívják össze családjukat - ám időközben emberrablás áldozatai lesznek.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek