Starity

A Csúnya Betti sztárja megölte édesanyját!

2010. november 25. 18:06   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Breát legtöbben a Csúnya Betti című sorozatból ismerik, de senki se gondolta volna, hogy valaha eszébe jut megölni a saját édesanyját.

hirdetés
A Csúnya Betti sztárja megölte édesanyját!

A New York Daily News értesülése szerint a színész és édesanyja veszekedtek és kiabáltak a brooklyni apartmanjukban. A 31 éves színész meg volt győződve arról, hogy anyja maga a Sátán. Olyan dolgokat kiabált neki, hogy bűnös, és sohasem fogadta el Jézust.

A szomszédok nagyon meg voltak rémülve, és nem tudták, hogy mit tegyenek, csak a kiabálást hallották, és hogy Michael kergeti anyját. Végül felhívták a rendőrséget, de mire odaértek, már csak a sok vér és a lemészárolt nő fogadta őket, hiszen a gyilkos fegyver nem egy pisztoly volt, hanem egy szamurájkard.

Michaelt hordágyon vitték el a Kings County Kórházba, ahol pszichológiai kezeléseket kap majd. A szomszédok mindig csendes embereknek ismerték meg őket, és Brea sohasem mutatott olyan jelet, ami arra utalt volna, hogy mentálisan sérült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek