Starity

6 tipp arra, hogy túléld a szakítást

2022. február 13. 19:07   |   Szerző: Four

Hat tipp arra az esetre, ha épp most ért véget a kapcsolatod, és összetört a szíved.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

​​Habár sokan a Valentin-nap lázában égnek, a szerelmesek ünnepén hajlamosak vagyunk elfeledkezni azokról, akiket épp most ért szívfájdalom. A Poosh összeszedte azt a hat tippet, amelynek segítségével könnyebb lehet a szakítás utáni időszak.

 

1. Élvezd a függetlenséged!

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

Fedezd fel, hogy most nem kell senki napirendjéhez és életéhez igazodnod. Utazz el egy olyan helyre, amely már régóta bakancslistás volt nálad, vagy látogasd meg azokat, akikkel régen találkoztál. Nézd meg a kedvenc sorozatodat! Alkoss magadnak egy új, saját napirendet! Az egyik legjobb módja annak, hogy újra önmagad légy, ha visszaszerzed a saját, személyes szabadságodat. Felszabadító érzés lehet, ha eszedbe jut, hogy bármit bármikor megtehetsz. Nehéz újra  megtalálni a boldogságot, de az első lépés a hozzá vezető úton, ha elfogadod magad.

 

2. Vedd körbe magad a szeretteiddel!

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Jó emlékeztető arra, hogy még mindig szeretnek (függetlenül a kapcsolati státuszodtól), ha körbeveszed magad barátokkal, családdal, kollégákkal - olyanokkal, akik elfogadnak téged úgy, ahogy vagy. Szakítás után úgy érezheted, hogy az egész világ összedőlt. De ha körbenézel és meglátod, mennyiféle módon szeretnek a körülötted lévők, az jó emlékeztető lehet arra, hogy egyedül is értékes vagy. Később pedig rájössz, hogy a világod valójában nem dőlt össze - egyszerűen új fejezet kezdődött az életeben.

 

3. Hallgasd a kedvenc zenéidet!

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Van valami kielégítő abban, ha az ember meghallgatja a klasszikus szakítós dalokat, és kisírja a szemét/kikiabálja magát rájuk. A zene is egy kifejezőeszköz, ne félj szabadjára engedni az érzelmeidet.

 

4. Menj ki a szabadba!

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

Amikor új rutint akarsz kialakítani az életedben, a természet segíthet abban, hogy tisztábban láss. Lehet, hogy ilyenkor még az ágyból való kikelés is nehéz feladatnak tűnik, de a szabad levegő tényleg csodákra képes. Motiválhat, hogy belekezdj valami újdonságba, és már az is sikerélménnyel tölthet el, hogy sétáltál egyet.

 

5. Válaszd a kedvenc ételeidet!

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Itt az ideje, hogy bűntudat nélkül kényeztesd magad: az összetört szívre gyógyír lehet néhány a kedvenc fogásaid közül. Próbáld ki, milyen érzés egyedül étterembe menni: felszabadító lesz, ha rájössz, az egyedüllét nem feltétlenül rossz dolog.

 

6. Ne nézegesd, mit csinál az exed!

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Nem kell azonnal úgy döntened, hogy letiltod őt a közösségi felületeken, de amennyire lehet, ignoráld. Nehéz megállni, de ha túl akarsz lépni a régi kapcsolatodon, akkor bizony egészségtelen, ha folyton azt nézed, ő mit csinál éppen. Az általa okozott ingerek csak visszalöknek a mélypontra, így amennyire lehet, fókuszálj magadra!

via Poosh

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek