Starity

Bruncholj celebekkel! Az étterem Budapesten, ahol hírességekbe botlasz

2022. február 15. 22:10   |   

Milyen jó is lenne, ha a reggeli kávédat kortyolgatva egyszercsak a melletted lévő asztalhoz telepedne kedvenc hírességed, nemde? Egy kis szerencsével és a megfelelő helyen egész jó esélyed is van erre, csak tudnod kell, hogy melyik étterem Budapesten, ahová a sztárok is előszeretettel látogatnak. Adunk is tippet hozzá!

hirdetés
Bruncholj celebekkel! Az étterem Budapesten, ahol hírességekbe botlasz

Egyre több A-kategóriás hollywoodi sztár fordul meg a fővárosban egy-egy forgatás erejéig, ilyenkor pedig jó turista módjára ők is szeretik bejárni a várost. Ha Te is irigykedve nézed a rajongók által készített szelfiket, és azt gondolod, hogy miért nem lehetsz te az a szerencsés kedvenc színészeid oldalán, elárulunk egy titkot: lehetsz, csak épp jó helyen kell lenned hozzá!

Igazi celebcsalogató étterem Budapesten? Itt keresd!

Még csak nem is kell túlzottan nyitott szemmel járnod, elég ha beülsz egy nívós kávézóba a budai várnegyedben. Ha nem ismersz ilyen helyeket, ne sopánkodj, nézz körül az Olyanjó! Programajánló ajánlatai között! Nemcsak hangulatos kávézókat, éttermeket fedezhetsz így fel, de tippeket is kapsz, hogy melyek a hírességek által is kedvelt helyek. Még olyan bisztrót is találsz, ahol reggeli közben a szerzők is összefutottak egy hírességgel.

Keress még több gasztroélményt az Olyanjón!

Noha a hírességek társasága – legalábbis az általad kedvelteké - kétségtelenül nagyot dob egy vendéglátóhely hangulatán, azért az elsődleges mégiscsak az, hogy egy jót egyél-igyál. Érdemes ezért is böngészned az Olyanjót ajánlatait, hiszen az oldalon hétről hétre gyűlnek a szuper bisztrók, kávézók és éttermek. Te pedig aszerint válogathatsz köztük, hogy hagyományos menüre, újhullámos ízcsodákra vagy épp csak egy gyors, ám annál finomabb kávéra vágysz.

Az oldalon hétről hétre gyűlnek a szuper bisztrók, kávézók és éttermek. Te pedig aszerint válogathatsz köztük, hogy hagyományos menüre, újhullámos ízcsodákra vagy épp csak egy gyors, de annál finomabb kávéra vágysz.

Szép számmal találsz itt népszerű éttermet Budapesten és környékén, de vidéken is. Az oldal szerzőinek nem titkolt célja pedig, hogy az ország eldugott csücskeiből is levadásszák a legjobb helyeket, amiket neked is ki kell próbálnod! A lista egyre hosszabb, kezdj el szemezgetni a közeli helyekből!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek