Starity

Milyen babaholmira van szükség utazáskor?

2022. február 15. 08:08   |   

Babádat a születése után 2-3 héttel már szép lassan hozzá lehet szoktatni a kinti sétákhoz. A picik imádnak kint lenni. Ilyenkor rengeteg impulzus éri őket és szívesen nézelődnek, hogy felfedezzék azt a sok új dolgot. Közben pedig friss levegőt szívnak, ami nélkülözhetetlen a fejlődésükhöz.

hirdetés

A séták alkalmával szükség van néhány babaholmira, amik kényelmessé teszik a picúr számára a kintlétet. Idővel a hosszabb távú utazásokra is sor kerül. Az utazós babacuccok akkor is jó szolgálatot tesznek. Ha a babád maximális komfortban érzi magát, az utazás is sokkal élvezetesebb. Milyen kiegészítőkre van feltétlenül szükséged? Most ezt a témát járjuk körül. 

A babakocsiba tegyél betétet!

A babakocsi egy praktikus eszköz. Ne felejtsd otthon! Még akkor se, ha csak egy kört sétáltok a ház körül. Ha a picit a karodban fogod, akkor is szükség lehet rá, hogy letedd egy biztonságos helyre. Neked is könnyebbséget jelent, ha a picit a babakocsiban tolod, és számára is kényelmesebb így. 

Itt elérkeztünk az egyik legfontosabb utazós babaholmihoz. Ez nem más, mint a babakocsibetét. Ez egy vékony, de puha textil, amit a kocsiba kell tenni. Így a babád teste nem közvetlenül a kocsi felületével érintkezik, hanem a betéttel. Miért jó ez? Nos, azért, mert így sokkal nagyobb komfortban érzi magát. A betét melegíti és kényelmesebbé teszi számára az utazást.

Ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképp nézz körül a Baby Inside Babatermékek között! Itt elképesztően különleges babakocsibetétek várnak rád, több részből állnak és extra cuki pillangópárna is jár hozzájuk. 

A kocsitakaró igazi áldás, ha kéznél van

Kocsitakaró nélkül nem érdemes útnak indulni. A kis csöppség egy szempillantás alatt meg tud fázni. Az a hőmérséklet, ami számodra kellemes, számára lehet, hogy már hideg. Takaróval tehát nem érdemes spórolni.

A kocsitakarónak megvan az a jellegzetessége, hogy félig a baba alá kerül. Szükség esetén be lehet takarni vele, de ha a picinek épp melege van, akkor maradhat kitakarva. Plusz előnye, hogy még puhábbá, kényelmesebbé teszi számára a babakocsiban való fekvést, utazást.

Elő a bundazsákkal, ha hűvösre fordul az idő!

Nem csak télen lehet hűvös a levegő a baba számára. Az átmeneti évszakokban is sokszor kiszámíthatatlan az időjárás. Lehet, hogy szépen süt a nap, amikor elindultok otthonról, 5-10 perc múlva viszont már lehűl pár fokkal a levegő. Számodra még talán nem annyira kellemetlen, de mi a helyzet a picivel? 

Ilyenkor szükség lehet egy pihe-puha bundazsákra, ami melegen tartja a picit. Érdemes olyat választanod, ami méretben passzol a babakocsihoz, így ugyanis nem okoz gondot elhelyezni benne. Vannak vékonyabb és vastagabb változatok is. Mindkettőnek hasznát veheted attól függően, hogy épp mennyire van hideg odakint, vagy milyen időjárásra kell számítani. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek