Starity

Debby Ryan jóban van minden Disney-sztárral

2010. november 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryannek – mint tudjuk – sok barátja van, akiket nagyon szeret. Az interjúk és a képek szerint Debby szoros barátságot táplál Brigit Mendlerrel, valamint Selena Gomezzel, de nem ők az egyedüliek.

hirdetés
Debby Ryan jóban van minden Disney-sztárral

Debby Ryant mindegyik disney-s kollégájával nagyon szoros barátság fűzi össze, viszont azt eddig nem tudhattuk, hogy a leszerződtetett személyek közül a legjobb és legigazabb barátai Kara Crane, Anna Maria Perez de Tagle és Chelsea Staub.

A 17 éves színésznő szerint ők hárman azok, akik tényleg igaz barátok. Sohasem hagyják őt cserben, és bármit elmondhat nekik.

Viszont sajnos nagyon keveset lehetnek együtt, hiszen Anna az elmúlt időkben nagyon sok időt töltött a Camp Rock forgatásával, Kara pedig az amerikai tinisorozattal, a Sweety High-jal. Chelsea és a JONAS című sorozat többi tagja persze keményen dolgozik, és ugyebár Debbynek sincs megállás, ő  most a Suite Life on Deck – The Movie forgatásaira koncentrál.

De a négy jó barátnő elválasztahatlan, hiszen mindig elmennek egymás születésnapjára, valamint sok vicces videót láthatunk róluk a YouTube videómegosztó oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek