Starity

Miért nélkülözhetetlen kiegészítő a babafészek?

2022. február 16. 16:04   |   

A babának nagyon megterhelő élmény, amikor a világra jön. Az anyaméh biztonságos környezetéből hirtelen egy idegen világba csöppen. Itt jön képbe a babafészek, aminek az a különlegessége, hogy a jól megszokott védelmet tudja nyújtani számára. Tudtad, hogy a Skandináv országokban nemcsak otthon, hanem a kórházakban is használják? Ez a bizonyíték arra, hogy a kis csöppségek egyszerűen imádják. Ha pedig a babák boldogok, akkor a szüleik is azok.  

hirdetés
Miért nélkülözhetetlen kiegészítő a babafészek?

A babafészek olyan, akárcsak egy puha ölelés

Az öbölszerű kialakításának köszönhetően, babaöbölnek is szokás hívni. Ez egy olyan babafekhely, ami minden oldalról puhán, melegen körbeöleli a picit. Bár hihetetlenül puha, mégis stabil. Ez azt jelenti, hogy bárhova leteheted benne a babádat. Nemcsak a kiságyába, hanem a kanapéra, a franciaágyra, sőt, még akár a játszószőnyegre is. A babafészeknek köszönhetően szinte a nap 24 órájában magad mellett tudhatod a szemed fényét. Mindezt úgy, hogy nem kell a karodban tartanod vagy kendővel magadra rögzítened.

Alapvetően az a funkciója, hogy a pici sokkal gyorsabban tudjon mély álomba szenderülni. Ugyanakkor remek szolgálatot tesz akkor is, amikor épp sír. Ahogy megérzi a babaöböl puhaságát, melegségét szempillantás alatt megnyugszik. Nemcsak pihenéshez vagy alváshoz lehet használni. Szoptatáshoz, sőt, még akár pelenkázáshoz is rendkívül praktikus. Összeségében a babafészek egy nagyon sokoldalúan használható babaholmi, ami számos helyzetben igazi főnyeremény. Nem véletlen, hogy nagy kedvenc a babás családok körében.

A bébitaxi szuper szórakozást nyújt

Ahogy a lurkó kicsit nagyobb lesz, hamar érdeklődést fog mutatni a két lábbal hajthatós járgányok iránt is. Főleg, ha fiúról van szó, de nem kizárt, hogy a lányok is rajonganak az autókért, motorokért. Erre zseniális megoldást kínál a bébitaxi. Nemcsak a lakáson belül tudják a gyerekek használni, hanem kint a kertben, udvaron is. Csak egy keményebb felület, például járda kell hozzá, hogy rá tudjanak ülni és a lábukkal hajtani tudják magukat a bébitaxin. Természetesen teljes mértékben biztonságos számukra. Bármikor le tudják rakni a lábukat, amikor szükségét érzik és mindig a saját tempójukban tudnak haladni velük.

Egy bébitaxi nemcsak a kicsiknek nagy öröm, hanem a szülőknek is. Így ugyanis sokkal könnyebb “kicsalni” a csemetéket az udvarra. Ki ne akarna taxizni egyet, amikor jó idő van kint? Másrészt pedig apa, anya is kicsit fellélegezhet, míg nem kell cipelniük a gyerkőcöt. Helyette elég, ha figyelik milyen ügyesen hajtja magát. Láttad már, hogy a pindurka.hu oldalon milyen sok bébitaxi közül választhatsz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek