Starity

9 érdekesség - az Eufória 2. évadának sminktitkai

2022. február 25. 15:03   |   Szerző: Four

A sorozat sminkmestere, Doniella Davy több érdekességet elárult a második évadról.

hirdetés

Doniella Davy, az Eufória című sorozat egyik sminkmestere a BuzzFeednek elárult néhány érdekességet a szereplők extravagáns makeupjával kapcsolatban. 

1. Habár az első évad jellegzetes csillámos-színes sminkjei igazi divatot teremtettek, Sam Levinson rendező az új évadban más stílusú makeupot akart.

 

 

Sam azt mondta, 'nem akarok Eufória-sminket'. Egészében véve jó volt ez így, mert nem akartam ismételni magam - még akkor se, ha néhányan szerették volna. Tudtam, hogy páran csalódni fognak az őrült szivárványszínek és strasszok hiánya miatt. Lehetsz kísérletező és csinálhatsz határozott sminket anélkül, hogy már a szoba túlsó feléből látsszon.

- mondta Doniella.

 

2. Doniella már a forgatókönyvből is ihletet kapott, de legfőképpen a szereplők hálószobája adott neki sok jó ötletet.

 

 

Őszintén, a hálószobájuk mindig egy nagyszerű forrás, mert sok színt és textúrát ott veszek észre - és látom, milyen a világuk.

- mesélte.

 

3. A Maddyt alakító Alexa Demie nagyon sokat segített a karaktere makeupjának kialakításában. Néha ő csinálta a jellegzetes, extrém tusvonalat.

 

 

Alexa bejött, volt egy csomó ötlete általában, amit meg akart valósítani - én pedig segítettem neki.

- emlékezett vissza.

 

4. A második évad összes sminkje közül Jules szilveszteri makeupja illetve Cassie "Maddy-utánzat" sminkje volt a kedvence.

 

 

Nagyon imádtam, azt ahogy Jules szilveszteri megjelenése sikerült. Izgalmas volt látni utána a filmvásznon, mert nem volt egy óriási smink - de nagy hatása volt a képernyőn, és nagyon tetszett.

- lelkesedett.

 

5. Mielőtt a sminkes kocsit elhagyták, a színészek makeupját minden egyes szögből meg kellett vizsgálni, hogy tökéletesen kamerakészek legyenek.

 

 

Fontos volt, hogy a smink precízen és tökéletesen nézzen ki minden szögből, ami sokszor lehetetlennek tűnt. Néha egy tusvonal tökéletes egy szögből, aztán egy másikból hirtelen egy nagy folt.

- emlékezett vissza.

 

6. A forgatás alatt a színészeknek javasolták, hogy ne menjenek arckezelésekre.

 

 

Sok lány jár mindenféle kezelésekre, ami bizonyos szempontból szuper, de utána gyakran irritált lesz a bőr. Leginkább arra bíztatom a színészeket, hogy használjanak hidratálót a forgatás alatt. Az a hozzáállásom, hogy bababőrként kezelem a bőrüket, vagyis tisztán és nagyon hidratáltan tartom.

- mondta.

 

7. A gyors vágások miatt sok különleges smink nem is került be a sorozatba.

 

 

Rengeteg olyan smink volt, ami végül nem került képernyőre mondjuk azért, mert valaki árnyékban vot, vagy azért, ahogy Sam rendezi a gyors vágásokat. Annyi ilyen jelenet van egy rész során.Vannak olyan sminkek, amelyek nem kapták meg a nekik járó pillanatot, ezért próbálom megmutatni őket az Instámon.

- jegyezte meg.

8. Alexa Demie és Zendaya már a forgatás előtt sokat tudott a sminkelésről, és ez arra késztette Doniellát, hogy ő is mindig fejlődjön. 

 

 

Ezek a lányok megszokták, hogy elképesztően tehetséges sminkesekkel dolgoznak, ami nyilvánvalóan kihívást jelentett nekem és a csapatomnak. És ez azért jó, mert én mindig jobb akarok lenni.

- mondta.

 

9. Zendaya tanította meg őt arra, hogy lehet hatásosan lemosni a csillámot az arcról.

 

 

A csillám lemosásához Zendayától vettem ötleteket, mert ő nagyon ügyes, ha sminkről van szó. Fogsz egy sminklemosó kendőt, áttörlöd a csillámos részt, aztán félbehajtod és folytatod - így nem viszed vissza a bőrre a csillámot. 

- mesélte.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek