Starity

Legendás állatok: Dumbledore titkai – előzetes!

2022. február 28. 18:06   |   Szerző: Glamster

Új előzetes érkezett a Harry Potter előzmény filmhez, a Legendás állatok: Dumbledore titkaihoz.

hirdetés

Legendás állatok: Dumbledore titkai (angolul: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) filmet J. K. Rowling és Steve Kloves forgatókönyvéből David Yates rendezett.

Ez a 2018-as Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című film folytatása és a Legendás állatok-filmsorozat harmadik része. 

A film nemzetközi premierje 2022. április 8-án kerül sor. Főszerepben láthatjuk Eddie Redmaynet, Jude Law-tEzra Millert, Dan FoglertAlison Sudolt, Callum Turnert, Jessica Williams-t, Katherine Waterstont és Mads Mikkelsent.

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen: J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett –a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Ehhez pedig egy új előzetes is érkezett február 28-án:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek