Starity

Villáminterjú a VS-angyalokkal

2010. november 26. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves Alessandra Ambrosio és a 23 éves Rosie Huntigton-Whiteley Victoria's Secret-angyalok a Stylecaster online hírportálnak meséltek jelenlegi életükről és a modellélet rejtelmeiről.

hirdetés
Villáminterjú a VS-angyalokkal

Ha az életetekről film készülne,mi lenne a címe?
Alessandra Ambrosio: Nem szeretném, ha film készülne az életemről. Abban a pillanatban kikészülnék, amint meglátnám magam!
Rosie Huntington-Whiteley: Days of a Rosebud (magyarul: „Egy rózsabimbó élete”)

Milyen szépségpraktikáitok vannak?
AA: Hidratálókrémet használok az arcomra, valamint minden este lemosom magamról a sminket.
RHW: Próbálok sokat aludni és egészségesen étkezni. Ezenkívül sok vizet iszom, valamint minden este tonizálom és hidratálókrémmel bekenem az arcom.

Ha nem modellkednétek, milyen szakmát választottatok volna?
AA: Valószínűleg rocksztár lennék (nevet).
RHW: Kiskoromban lakberendezőnek készültem.

SC: Merre utaztok a legközelebb?
AA: Párizsba.
RHW: Igen, ma este mindketten Párizsba repülünk.

SC: Hogyan jellemeznéd a saját stílusdat?
AA: Egy nagyvárosi, bohém csaj vagyok. Szeretem a szakadt és bő dolgokat. Mivel sokat utazok, a kényelem nálam elsődleges szempont.
RHW: Szeretem a klasszikus dolgokat. Az öltözékembe mindig belecsempészek valami szexit.

Ha egész nap azt ehetnétek, amit akarnátok, mi lenne az?
AA: A nagymamám palacsintája – bármennyit meg tudok enni belőle!
RHW: Bármi, amit anyukám csinál – imádom a szaftos,sült dolgokat!

Mit szerettek a legjobban a fotózásokban, illetve mik a legkedvesebb emlékeitek?
AA: Azt imádom a legjobban, amikor egy Victoria's Secret anyagot fotózunk. Ilyenkor mindig velem lehet a családom és barátokkal dolgozhatok.
RHW: Amikor legutóbb a Victoria's Secretnek Ibizán fotóztak... egyszerűen imádom azt a helyet!

Létezik számotokra olyan fotós,  esetleg divattervező, akikért megőrültök? Ha igen, kik ők?
AA: Mert and Marcus és Balmain.
RHW: Imádom Steven Meisel fotóit. Kedvenc márkám pedig a  Chanel.

Áruljátok el: mitől érzitek magatokat ennyire szexinek?
AA: A megfelelő melltartót viselem, mely kényelmes,s zinte láthatatlan és nem utolsósorban gyönyörű. Mindig használok fekete szempillasprirált is.
RHW: Ha nem tudok napozni, önbarnítót használok. Szeretem, ha mindig  be van szárítva a hajam és megőrülök a Victoria's Secret Body kollekciójából származó testszínű melltartóért!

És mikor érzitek magatokat a legszexibbnek?
AA: Amikor valami olyat csinálok, ami boldoggá tesz: szeretek például szörfözni, táncolni, futni és legszívesebben egész nap a kislányommal lennék!
RHW: Amikor a Victoria’s Secretnek dolgozom, tudom, hogy a lehető legszexibbet hozzák ki belőlem

Mi a legnagyobb tévhit a modellkedéssel kapcsolatban?
AA: Az, hogy a mi munkánk a legkönnyebb a világon: mindig jól kell kinézni, pedig ez nem igaz. Sokszor egész nap dolgozunk: múlt héten például volt olyan napom, amikor hajnali 4-kor keltem és egészen este 8-ig dolgoztam. Úgy vélem, nekünk sokkal nehezebb dolgunk van, mint a legtöbb embernek: soha nem panaszkodhatsz a munkádra és mindig kifogástalan külsővel kell megjelenned mindenhol, akármennyire is rosszul érzed magad. Mindig mosolyogni kell és ez néha nagyon fárasztó.
RHW: Az, hogy a modellek hülyék.

Oké, evezzünk kellemesebb vizek felé. Mennyit esztek egy átlagos nap? Nagyon vékonyak vagytok, mit szabad ennetek és mit nem?
AA: Egy nap próbálok ötször étkezni. Próbálok egészséges kajákat enni, de nincs mit tenni, amikor csoki van a közelemben, azonnal be kell falnom! Össze-vissza utazgatunk a világban, jó pár kényszerleszállást is végigültünk már Rosie-val. Nyugalmam megőrzése és a fittségem érdekében próbálok minden nap jógázni.
RHW: Imádok enni és nagyon könnyen meg is látszik rajtam, szóval rengeteget kell sportolnom. Próbálok keveset enni, illetve csak akkor, amikor jut pár szabad percem.

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?
AA: A jövőben szeretném, ha minél több idő jutna a családomra, valamint különböző projekteken dolgozunk a legjobb barátommal, amiről egyelőre még nem beszélhetek.
RHW: Továbbra is a Victoria's Secretnek fogok dolgozni, valamint teljes gőzzel forgatjuk a Transformers harmadik epizódját, melyben én vagyok az egyik főszereplő. 2011 nyarán kerül  mozikba a film, már nagyon izgulok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek