Starity

Ismerd meg a Csillagerdő újdonságát

2022. március 17. 14:02   |   Szerző: Glamster

Az egyedi magyar zenekar, a Csillagerdő újdonsága már elérhető és meghallgatható.

hirdetés
Ismerd meg a Csillagerdő újdonságát
Fotó: Sony Music Hungary

A Csillagerdő zenekar azért jött létre, hogy Hegedűs József énekes, gitáros dalait formába öntsék. 2018-ban Józsi támogatást kapott a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumtól, hogy rögzítse első albumát. Ábrahám Máté csellistával, Pintér Norbert basszusgitárossal, Bubla Bence dobossal zenekart verbuvált, mely 2018. december 30-án tartotta első próbáját, hogy 2019 január 12-én nekikezdjenek a Nyílik című első lemez felvételeinek.

2019 végén a zenekar bekerült az NKA Hangfoglaló program induló előadók támogatására kiírt programjába, melynek keretében a szegedi Miracle Stúdióban rögzítették második albumukat Elszakít, összeköt, elszakít címmel, mely 2021. december 17-én látott napvilágot.

Az album a felnőttéválásom, a gyerekkoromtól való elszakadásom lenyomata. Impulzív, de szeretettel teli gyerek voltam, az album is ilyen impulzív, és szeretetteljes lett. A hétfői koncert abban is más lesz, mint az eddigiek, hogy most először öten állunk a színpadra. Végig velünk fog zenélni egy nagyon kedves és tehetséges barátunk

- mondta Hegedűs József az album és a közelgő koncert kapcsán, amire a jegyeket a Facebook-eseményen keresztül tudod csekkolni.

Az este folyamán a Hegedűs József (gitár, ének), Ábrahám Máté (cselló), Pintér Norbert (basszusgitár) és Bubla Bence (ütőhangszerek) alkotta szegedi formáció először mutatja be élőben a nagyérdeműnek "Elszakít, összeköt, elszakít" című legfrissebb stúdióalbumát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek