Starity

Így őrizzük meg a higiéniát a közösségi terekben

2022. március 21. 13:01   |   

A közintézményekben, üzletekben, éttermekben, irodákban, hotelekben és egyéb, nagy tömegek által használt helyiségekben rengetegen fordulnak meg nap mint nap. Ez azzal jár, hogy az itt található felületek hamar szennyezetté válnak, ami nincs jó hatással a hely higiéniájára.

hirdetés
Így őrizzük meg a higiéniát a közösségi terekben

Annak érdekében, hogy megőrizhessük a tisztaságot, ezeknek az intézményeknek a tulajdonosaként muszáj különböző lépéseket tenni. De vajon pontosan mit is lehet tenni? Cikkünkben hoztunk néhány hasznos tippet! 

Eszközök az alapos kézmosáshoz

A rendszeres és alapos kézmosás egy fontos lépés egészségünk védelme érdekében. Ha helyesen végezzük, akkor nagyban segít megelőzni a különböző betegségek terjedését. 

Ha valamilyen közösségi tér higiéniáját szeretnénk biztosítani, akkor elengedhetetlen gondoskodni a kézmosásról. Ennek érdekében minden esetben biztosítanunk kell például szappanadagolót, amely lehetővé teszi a megfelelő kéztisztítást. 

A kézmosás után mindenképp jól jön valamilyen törlőeszköz. Ha egy adott mosdót sokan használnak, akkor sajnos nem túl higiénikus a törölközők használata kézmosás után. Épp ezért érdemes beszerezni egy kéztörlő adagolót, amelynek segítségével szárazra törölhetjük kezünket. 

Kézfertőtlenítés gyorsan és hatékonyan

Bár egy alapos kézmosás képes eltávolítani a kézre került kórokozókat, vannak olyan helyzetek, amikor sajnos ez egyáltalán nem megoldható, mint például egy zsúfolt élelmiszerbolt közepén. Ebben az esetben jó döntés a kézfertőtlenítő használatának biztosítása a vásárlók számára. 

Ott, ahol nagy tömegek fordulnak meg nap mint nap, a kézfertőtlenítő használata egyszerűen és gyorsan megoldható, mégpedig egy oszlopos kézfertőtlenítő kitelepítésével. Ezeket érdemes a legforgalmasabb helyekre kihelyezni, ahol mindenki számára könnyedén elérhető és bátran használható. 

A beltéri használatra szánt kézfertőtlenítő oszlop többféle előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az érintés nélküli, szenzoros érzékelőnek köszönhetően higiénikus használatot biztosít. Folyékony vagy gél állagú fertőtlenítőszerrel egyaránt használható. Amellett, hogy rendkívül hasznos, esztétikus kivitelezésének köszönhetően bárhol megállja a helyét. 

Ha biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét, akkor máris egy lépést tettünk annak érdekében, hogy megelőzzük a különböző kórokozók, betegségek terjedését. Ennek köszönhetően nem csak vendégeink, vagy vevőink, de dolgozóink egészségéről is gondoskodhatunk, hiszen ennek köszönhetően ők is kevesebb kórokozóval fognak érintkezni. 

Ha tehát tulajdonunkban áll valamilyen iroda, étterem, üzlet, vagy egyéb közösségi tér, és szeretnénk gondoskodni vásárlóink, ügyfeleink vagy dolgozóink egészségének védelméről, akkor a fenti megoldások hasznosak lehetnek a számunkra. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek