Starity

Selena Gomez: „Elég unalmas vagyok”

2010. november 26. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kanapén feküdve, a fejét az anyukája vállára téve Selena Gomez egy egész átlagos 18 éves lánynak tűnik. Sötétkék farmer van rajta, amihez Converse tornacipőt és egy aranyos pólót visel. Nem is gondolnánk, hogy a csillogó szemek és a kedves mosoly mögött egy világsztár bújik meg.

hirdetés
Selena Gomez: „Elég unalmas vagyok”

Nem csak a külseje varázslatos – a Disney csatorna Varázslók a Waverly Place-ből című sorozatának a főszereplőjeként ismerte meg a világ. Nemrég jelent meg a divatmárkája az Egyesült Államokban, miközben az énekesi karrierjét egyengette, videoklipjeit forgatta és promótálta az albumát, a Kiss and Tellt. De a rivardaféltőny távol Miss Gomez csak egy egyszerű tinilány, aki ugyanúgy stresszel a fiúkkal kapcsolatban, és a barátaival jár szórakozni, mint minden korabeli...

Ahhoz képest, hogy a világ fele odavan a színésznőért, a barátai nem változtak. „A barátaimnak még mindig ugyanaz a lány maradtam. Támogatnak, és nem kezelnek másképp.” Pedig igazán megváltozott Selena élete: fotósok követik mindenfelé, híres eseményeken vesz részt, interjúkat ad, és a fanjai leszólítják az utcán. „Imádom a rajongóimat – miattuk tehetem azt, amit a legjobban szeretek! Őket is a barátaimnak tekintem.”

És hogy mit szeret a szupersztár a szabadidejében tenni? „A szabadidőmben abszolút semmit nem szeretek csinálni, mert az idő nagy részében elfoglalt vagyok. Hogy őszinte legyek, eléggé unalmas vagyok! Ha nem pihenek, akkor DVD-ket nézek, vagy bowlingozni megyek. Amikor kimegyek, farmerben teszem, a hajamat copfba kötve. Az emberek általában nem így látnak, szóval könnyű elvegyülnöm.”

hirdetés

Ilyen tehát a hétköznapi, copfos Selena. Mi viszont jobban ismerjük azt a Selenát, aki tökéletes sminkkel, begöndörített hajjal, nagy hangsúllyal megválasztott ruhában végiglejt a vörösszőnyegen. „Elég kényelmetlenül érzem magam a vörös szőnyegen, mert sose tudom, hogy kellene állnom, miközben az a sok fotós egyfolytában képeket csinál rólam...”

Hogy áll a randizással? „Az egyetlen ember, akivel mostanában randizgatok, az én vagyok. Ettől függetlenül szeretnék valakivel találokozni, aki édes, akiben bízhatok és aki megnevettet. De a szerelem mindig akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz rá...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek