Starity

12 érdekesség az Anthony Bridgertont alakító színészről

2022. március 29. 13:01   |   Szerző: Four

A nemrég megjelent Bridgerton című sorozat második évadának főszereplője Jonathan Bailey - íme néhány érdekesség róla.

hirdetés

1. Sikeres színházi színész

7 évesen debütált az A Christmas Carol című darabban a Barbican Színházban. Azóta szerepelt Matt Smith mellett az Amerikai Pszichó musicalváltozatában, a Lear királyban, és 2019-ben elnyerte a Laurence Olivier-díjat is. Jelenleg Taron Egerton mellett szerepel a Cock című darabban.

 

2. A szülinapján tudta meg, hogy ő lesz Anthony Bridgerton

Bailey 2018-ban jelentkezett Anthony Bridgerton szerepére, amikor a Company című darabban játszott. Egy évvel később megtudta, hogy megkapta a szerepet, ráadásul a 31. születésnapján, április 25-én.

 

3. Ő és Simone Ashley már dolgoztak ugyanazon a produkción

Nem a Bridgerton az első produkció, amelyben mindketen szerepelnek. Ashley korábban látható volt a brit Broadchurch című bűnügyi drámában, amelyben Bailey is megjelent.

 

 

4. Tanár lenne, ha nem a színészetet választotta volna

A Harper's Bazaar egyik interjújában elárulta, hogy nagyon szívesen tanítana általános iskolás gyerekeket. 

Szerintem minden tanár valójában egy modern hős. Szeretem meglátogatni az unokahúgomat és látni, hogy miket csinál az iskolában. Látva, ahogy felnő a következő Bailey-generáció, ráébreszt arra, hogy milyen fontosak ezek az évek, és ennek részese lenni szerintem nagyon különleges lehet.

- mondta.

 

5. Első szerelem

Elmondása szerint gyengéd érzéseket először Erik herceg iránt kezdett táplálni A kis hableányból. Illetve a Heartbreak High című sorozatból Anita karaktere is hasonló volt számára, akit Lara Cox alakított.

 

6. A legromantikusabb gesztus

A színész szívét az melengeti meg a leginkább, ha valaki készít neki egy forró fürdőt, amelyet tartalmas beszélgetés követ.

 

 

7. A celeb, akivel meglepő találkozása volt

Bailey egy Netflix által rendezett partin találkozott Rihannával, akihez egyből odatáncolt és köszöntötte - ám az énekesnőt rögtön közrefogta a saját csapata, Baileyvel pedig valaki közölte, hogy "ilyet nem csinálunk RiRivel".

 

8. Ami a legidegesítőbb számára

Jonathan szerint az őszintétlenség és az átláthatóság hiánya az, ami a legdühítőbb, mert "ezeknek következtében megakadnak a dolog, és ez a színészetre is igaz".

 

9. Ami a legboldogabbá teszi

A zene. A színész szerint a Spotify-listája akár egy naplónak is felfogható. 

 

 

10. A legjobb tanács, amit valaha kapott

Bailey szerint a leghasznosabb tanács a karrierjével kapcsolatban ez volt: "tedd azt, amit szeretnél, és ne azt, amiről azt hiszed, hogy mások elvárják tőled. Illetve szerezz jó barátokat".

 

11. A saját stílusát így írja le:

"Tengerész pillecukor"

 

12. Ezt a tanácsot adná tinédzserkori önmagának:

Meg fogod találni a saját kis közösségedet, abban a luxusban lesz részed, hogy eldöntheted, kivel töltöd az idődet. Bízni fogsz magadban, megtalálod az ítélőképességedet - ez vár rád, szóval ne aggódj!

- mondta.

 

 

via People & Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek