Starity

Megjelent Michael Patrick Kelly Blurry Eyes című dalának Gromee remixe

2022. március 30. 12:12   |   Szerző: Glamster

Megjelent Michael Patrick Kelly Blurry Eyes című dalának Gromee remixe, hallgasd meg most!

hirdetés

Csupán néhány hónap telt el, mióta megérkezett Michael Patrick Kelly ”Blurry Eyes” című slágere, amely a legújabb, "B·O·A·T·S" (Based On A True Story) című albumán szerepel. A dal azóta több mint 14 millió streamelést ért el, 2 és fél millióan tekintették meg YouTube-on, második helyet érdemelt ki a német és a svájci Airplay Chart-on, valamint több mint 2 millió havi hallgatóval büszkélkedhet Spotify-on.

A dal népszerűsége továbbra sem lankad, sőt a lengyel DJ és producer Gromee most egy vadonatúj remixet készített a dalhoz, így eljuttatva Michael Patrick Kelly zongorás balladáját egy még szélesebb közönséghez, és közelebb hozva azt az EDM szerelmeseinek szívéhez.

A remixben Michael Patrick Kelly erőteljes hangja és melodikus gitárjátéka ötvöződik egy pörgős és ritmusos alappal, amely az energiával teli refrénben teljesedik ki. A tempóban történő változással megváltozik a dal mondanivalója is, és a “Don't say you're not strong enough. Let me love you just the way you are” sor egy valódi felemelő és bátorító himnusszá válik.

Gromee eddig 10 platina minősítésű dallal büszkélkedhet Lengyelországban, összesen több mint 76 millió streamelést, és 166 millió YouTube megtekintést mondhat magáénak, és gyakran dolgozik együtt világhírű előadókkal.

A ”Blurry Eyes" Gromee Remix verziója minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek