Starity

Usher Justin Bieberről nyilatkozott

2010. november 26. 19:07   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Usher volt az, aki 2008-ban felfedezte a mai tinédzserek egy részének férfiideálját. Justin Bieber jóképű, aranyos, vicces, gazdag és még a hangja is jó. Hát létezik ilyen?

hirdetés
Usher Justin Bieberről nyilatkozott

Usher – mióta felfedezte a kanadai szupersztárt – rendszeresen figyelemmel kíséri karrierjét, tanácsokad ad és ügyel rá, nehogy folt kerüljön a fiatal énekes karrierjére.

Rengeteg lehetőség van a jövőre nézve, legalább egy tonna dolog, amit szeretnénk megcsinálni, és ha a rajongók továbbra is így támogatják, akkor egyre nagyobb és nagyobb lesz. Van benne valami izgalmas, valami ártatlan. Teljesen kiélvezi minden pillanatát, mint ahogy az összes fiatal srác az ő korában tenné, csak egy másik módon, hiszen keményen megdolgozott azért, hogy az álmait élhesse.

És mindig, amikor van lehetősége valami nagyszerű alkotására, megmondom neki, hogy tegye a legjobbat, és tudatosan cselekedjen minden nap, mert ennek örökké kellene tartania. A határ a csillagos ég.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek