Starity

Milyen parfümöket használnak a kedvenc sztárjaid?

2022. március 29. 21:09   |   

A tökéletes parfüm kiválasztása már-már rituálénak számít a nők körében. Elképesztően sokat tudunk gondolkodni, miközben ezernél is több különböző illat közül is választhatunk. A legjobb parfümök mindig azok, amik illenek a személyiségünkhöz, stílusunkhoz és ez által teljessé teszik a megjelenésünket. Gondolkodtál már azon, hogy a kedvenc sztárjaid vajon milyen parfümöket szeretnek? Ezek az illatok remek kiindulópontot jelenthetnek ahhoz, hogy Te is rátalálj azokra, amiket szívesen viselsz magadon. 

hirdetés
Milyen parfümöket használnak a kedvenc sztárjaid?

Adele 

Amikor Adele-re gondolsz, elsőként valószínűleg Neked is a szexi hangja ugrik be, amivel az egész világot elkápráztatta. Emellett érzékiség, kifinomultság és elegancia is jellemzi a mindig ápolt és természetesen sugárzó énekesnőt. Állítólag már gyerekkora óta ugyanazt az illatot viseli, ami nem más, mint a Dior parfümök egyik klasszikusa, a Hypnotic Poison.  

Blake Lively 

Blake Lively személyében egy kellemes kisugárzású, mindig vidám nőt ismerhettünk meg. Sőt, azt is tudjuk, hogy Ryan Reynolds-szal már több mint 10 éve harmonikus párt alkotnak, de vajon melyik parfüm a kedvence? Nos, Blake már régóta a Gucci Premiere illatára esküszik, ami tökéletesen illik hozzá, hiszen egy igazán elbűvölő és bájos parfümről van szó. 

Emma Watson 

A csodás Emma Watsont már nagyon sokféle szerepben láthattuk a képernyőn. Bármilyen szerepet is játszik, mindig elbűvöl a lehengerlő kisugárzásával, tehetségével. Szereti váltogatni a parfümöket, ugyanis a hangulatától függően többet is használ. Egyik nagy kedvence a DKNY Be Delicious, egy igazán könnyed, sportos és vidám illat. Emellett pedig a Lancome Tresore Midnight Rose-t is nagyon kedveli.  

Emma Stone 

Emma Stone is egy nagyon különleges személyiség, aki több ízben is megcsillogtatta színésznői tehetségét. Ő egyértelműen a Chanel parfümök rajongója, ugyanis már régóta elkötelezte magát a márka mellett. Egyik nagy kedvence a Chance, amiről az egyik interjújában nyilatkozott is. Azt mondta, hogy mióta az eszét tudja, ezt az illatot használja és elképesztően imádja. 

Gwyneth Paltrow 

Bár Gwyneth Paltrow-t mostanában nem láttuk főszerepben, de kétségkívül a sztárvilág egyik kedvelt alakja. Mindig káprázatos a megjelenése, amihez természetesen egy nagyon kellemes illat dukál. Talán a titokzatos a legmegfelelőbb jelző Gwyneth-re, ami a kedvenc parfümjére is abszolút ráillik. Ez nem más, mint Tom Ford Black Orchid illata. 

Bízunk benne, hogy kedvet kaptál ahhoz, hogy elmerülj a parfümök különleges világában és a sztárokhoz hasonlóan Te is megtaláld a kedvenc illataidat. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

parfüm illat Akció
hirdetés

Ajánlott cikkek