Starity

Ben Affleck ismét eljegyezte Jennifer Lopezt!

2022. április 09. 08:08   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő videóban jelentette be, hogy eljegyezte régi--új szerelme, Ben Affleck.

hirdetés

Jennifer Lopez újra menyasszony! A színész-énekesnőt ismét eljegyezte szerelme, Ben Affleck, a hírt pedig a rajongóinak szánt hírlevelében jelentette be.

Lopez a videóban könnyezve mosolyog az ujján lévő zöld köves gyűrűre, miközben azt mondja: "tökéletes vagy!". 

A hírességet a héten már korábban is fotózták az említett gyűrűvel, így aztán hamar elindult a találgatás, hogy vajon menyasszony lett-e.

Affleck 2002-ben már egyszer eljegyezte Jennifert egy 2,5 millió dollárt érő rózsaszín gyémántgyűrűvel, ám az esküvőt elhalasztották, majd 2004 elején szakítottak. Lopez még azon a nyáron hozzáment Marc Anthonyhoz, akitől két gyermeke született (Ben Affleck pedig Jennifer Garnerrel házasodott össze 2005-ben, 3 gyermekük van).

A sors azonban újra összehozta "Bennifert" miután mindkettejük házassága majd későbbi kapcsolataik is tönkrementek - 2021-ben ismét egy pár lettek, és elmondásuk szerint az elmúlt évek során sokat változtak, és a kapcsolatukat is jobban értékelik. 

Lopez az ismerősei szerint "igazi tündérmesének" tartja, hogy újra összejött régi szerelmével, és Ellen DeGeneres műsorában úgy nyilatkozott, "ő és Ben lepődött meg legjobban azon, hogy ismét egymásra találtak". 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek