Starity

Camila Cabello igazolta: új dala a Fifth Harmonyból való kiválásáról szól

2022. április 09. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő 2016-ban hagyta ott a Fifth Harmony nevű lánybandát, most dalt írt róla.

hirdetés

Camila Cabello a Willow Smith-szel közös új dalában érinti azt az esetet is, amikor 2016-ban kivált a Fifth Harmony nevű lányegyüttesből. 

Cabello így emlékezik vissza dalában az esetre: “Everybody says they miss the old me / I been on this ride since I was 15 / I don’t blame the girls for how it went down, down.” ("Mindenki azt mondja, hiányolják a régi énem / 15 éves korom óta csinálom ezt / nem okolom a lányokat azért, ami történt")

Cabello később a Reutersnek igazolta, hogy a dalszöveg korábbi együttestársaira utal, illetve hozzátette:

A dal a szorongásról szól és mindarról, ami okozta ezt, az élményeimről és arról, hogy nagyon fiatalon kezdtem ezt a szakmát.

- mesélte.

Az énekesnő elmondása szerint habár csak alkalmanként beszél a lányokkal, nagyon támogatóak, és "most nagyon jó kapcsolatban vannak". 

A Fifith Harmony 2016-ban jelentette be, hogy Cabello elhagyta a csapatot, állításuk szerint Camila "a képviselőin keresztül közölte velük a hírt".

Cabello órákkal később reagált a vádra, és saját nyilatkozatában elmondta, "a lányok tudtak az érzéseiről", és "egyszerűen nem igaz", hogy minden előzetes bejelentés nélkül vált ki a csapatból.

Erre a Fifth Harmony kiadott egy második nyilatkozatot, mely szerint "Camila visszautasított minden kommunikációt a csapat közös jövőjéről, számos próbálkozásuk ellenére". 

A Fifth Harmony együttes 2018-ban határozatlan időre szünetet jelentett be, a tagok egy része pedig szólókarrierbe kezdett.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek