Starity

Zendayának meglepő ok miatt a kedvenc szuperhőse Pókember

2022. április 14. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő megosztotta az okot: nem azért, mert a szerelme alakítja Peter Parkert.

hirdetés

Zendaya a Pókember: Nincs hazaút című film kulisszák mögötti összefoglalójában árulta el, hogy miért szereti annyira Peter Parker karakterét. Sokan azt gondolnák, elég ok lenne, hogy a szerelme, Tom Holland alakítja a karaktert, ám a színésző más indokot fogalmazott meg:

Mindig is nagy rajongója voltam Pókembernek, ő a kedvenc szuperhősöm, mert azt hiszem mindent összevetve ő mégiscsak egy gyerek, akinek kettős életet kell élnie. Sokféle módon tudok ezzel azonosulni, mert nagyon korán csöppentem bele a szakmámba. Én is egy gyerek vagyok, aki menet közben jön rá dolgokra. Ugyanakkor van egy másik, különleges, őrült életem - így aztán ilyen módon tudok kapcsolódni Peter Parkerhez. 

- mesélte a színésznő, majd arra is kitért, mennyire élvezte, ahogy MJ és Peter kapcsolata változott a Pókember-filmek során:

MJ-t nagyon jó volt játszani. Az első filmben egy zárkózott, csendes, rejtélyes karakter volt, akiről alig tudtunk valamit. Aztán láthattuk, ahogy kialakul egy szerelmi történet Peterrel, és most az látszott, hogy Peter miatt mennyire megnyílt. Peter kihozza belőle ezt a reményteljes, pozitív, vicces oldalát, és szerintem nagyon aranyos megfigyelni, hogyan támaszkodnak egymásra, és milyen tulajdonságokat hoznak ki egymásból. 

- mondta Zendaya.

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek