Starity

A horoszkóp és a színek

2022. április 13. 14:02   |   

A színhoroszkóp egy jó játék, még ha tisztában is vagy vele, hogy a “melyik szín áll jól nekem?” kérdésre nem innen kapod meg a választ. Az asztrológusok szerint minden egyes csillagjegyhez tartozik egy szín, amelyet ha alkalmazol, harmóniát teremthetsz az öltözködésedben, illetve a környezetedben.

hirdetés

Bár lehet, hogy fanatikusan kevesen hisznek a horoszkópokban, mégis sokakban ott motoszkál a kíváncsiság és a vágy, hogy belepillantsanak a jóslatokba, és amennyiben pozitívat olvasnak, magukénak vallják. Horoszkóp-színkalauzunk vidám segítséget kínál, ha ezen a téren is jól jönnének számodra az ötletek.

hu.depositphotos.com">hu.depositphotos.com

A színek jelentése

A minket körülvevő árnyalatok befolyásolják hangulatunkat, hatással vannak az egészségünkre, sőt, a jellemünkre is. Az asztrológia szerint a csillagjegyek erőszínei segítenek minket. Ha ilyenekkel vesszük körbe magunkat, testileg, szellemileg és lelkileg is a maximumot hozhatjuk ki magunkból.

A színtanácsadók a természetes színeik alapján 4 alaptípusba sorolják az embereket, ezek az évszakokról kapták elnevezésüket. Ennek a besorolásnak is a harmónia megteremtése a lényege.

Horoszkóp-színkalauz mindenkinek!

Ha sikerült felcsigáznunk az érdeklődésedet, akkor már nem kell tovább várnod, közre adjuk színkalauzunkat, hogy kideríthesd, melyik áll a csillagjegyed alapján a legjobban. És ha már árnyalatok, akkor kerüljenek képbe a ruhák is: válassz stílusodhoz és horoszkópodhoz illő darabokat a Griff Webshop O’la Voga kínálatából, hogy élénk színekben tündökölhess!

Kos

Az életerős, optimista, tűz jegybe tartozó Kos színe mi más is lehetne, mint a vibráló piros, amely a romantika, a szenvedély, az életigenlés és a veszély árnyalata.

Bika

A stabilitásra törekvő Bikához a természetet szimbolizáló, megnyugtató, relaxáló zöld illik. 

Ikrek 

Színe a sárga, a melegség és energia, optimizmus, pezsgő élet, új élmények és ismeretségek gyűjtése. 

Rák 

Nincs még egy olyan lojális csillagjegy, mint a Rák. A fehér és az ezüst érzékenységet, gondoskodást, hűséget, megbízhatóságot sugall.

Oroszlán 

A méltóságteljes és büszke Oroszlánt további magabiztossággal és erővel ruházza fel erőszíne, az arany.

Szűz

Gyakorlatias, praktikus, tökéletességre törekvő Szűz árnyalata nem is lehetne más, mint a Föld színe, a barna.

Mérleg

A nagylelkű, kiegyensúlyozottságra, harmóniára és békére törekvő Mérleg erőszínei a rózsaszín és a kék.

Skorpió

Titokzatosság és misztikum lengi körül a Skorpió jegy szülötteit, aki egyáltalán nem középszerű, viszont bátor, határozott, ambiciózus, és leginkább a fekete jellemzi.

Nyilas

A lila tovább erősíti a Nyilas barátságos, vicces, szókimondó és spontán személyiségét.

Bak 

A Bak felelősségteljes, gyakorlatias, realista és kitartó. Jól illik hozzá a stabilitás barna színe és a misztikumot sugárzó szürke.

Vízöntő 

A Vízöntő kreativitása és szabadságvágya hatalmas, jól illik hozzá a kék.

Halak 

A Halak érzelmes, empatikus, spirituális gondolkodású. A friss zöld szín vitalitással tölti meg.

Miért jó a színhoroszkóp?

Hozzásegíthet, hogy öltözködésünkben jól válasszunk színeket, árnyalatokat, és olyan kombinációkat állíthassunk össze, amelyek harmóniát sugároznak, miközben remekül kiegészítik személyiségünket is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek