Starity

Christina Aguilera újra szerelmes

2010. november 27. 08:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez az év nem igazán volt szerencsés Christina Aguilera számára, sem zenei, sem magánéleti szempontból – ám lehet, hogy most ez megváltozik. Az énekesnő nemrég vált el, de már el is kezdett randizgatni!

hirdetés
Christina Aguilera újra szerelmes

Christina legutóbbi lemeze, a Bionic nem mondható sikeresnek. Sokak számára az volt a lemez legjobb pillanata, hogy láthatták az énekesnőt félig ember, félig robot formájában. Az album mindössze 500 000 példányban kelt el világszerte. Christina  új filmje, a Burlesque zenéjével együtt újra kiadná az albumot.

Ha ez mind nem lett volna elég, Aguilera idén szeptemberben elvált férjétől, Jordan Bratmantől, akitől van egy fiuk. Az énekesnő nem habozott sokáig, hiszen már megtalálta az új szerelmét.

Matthew Rutlerrel már a hónap elején is többször látták, de ez csak a kezdet volt. Matthew és Christina a hálaadást már együtt töltötték, méghozzá a The Abbey étteremben.

„Ő és Matthew minden percet együtt töltöttek. Jó volt a hangulat, nevettek és nem törődtek semmivel, csak relaxáltak” – mesélték a párról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek