Starity

A legaranyosabb pólók cicásoknak

2022. április 18. 15:03   |   

Cicásnak lenni egy igazi életérzés, és sokan vagyunk, akik valósággal rajonganak az aprócska kis szőrmókokért. Nem meglepő, hogy ezért mindenféle macskás tárgyat összegyűjtünk, a vicces az, amikor kész oltárt állítunk ezeknek a termékeknek. Persze az is igaz, hogy a “cicás” embereknek sokkal könnyebb ajándékot is találni.

hirdetés
A legaranyosabb pólók cicásoknak

Amennyiben érdekel, hogy hazánkban milyen cukiságokkal találkozhatsz idén, akkor tarts velem te is egy rövid cikk erejéig!

Cukiság magasabb szinteken 

A cicarajongók többsége hajthatatlan, ha az egyedibbnél egyedibb termékek felkutatásáról van szó. Ők ugyanis kifejezetten büszkék arra, hogy cicások. Persze azért napjainkban szerencsére nem szoktak háborúzni a kutyák és a macskák gazdái, de jól elkülöníthetőek egymástól. Ritka esetben viszont mindkét háziállat megtalálható egy lakáson belül. 

Akár magadnak, akár másnak keresel cicás holmit, biztosan egyetértünk abban, hogy nem a legsablonosabb fogja elnyerni a tetszésedet. Idén végre tényleg különleges apróságok várnak rád, szóval kitűnhetsz a tömegből.

Macska, macska, macska…

Azt hiszem, hogy a “cicás kütyük” iránti lelkesedés napjainkban sem hagyott alább. Valóban nem! Ezt bizonyítja a PólóVerzum cicás pólóinak kínálata is. Szinte hallom is, ahogy dorombol a kedvencem.

Még mindig hódítanak például a vicces mintával és felirattal ellátott bögrék. Egy grumpy catet ábrázoló vagy egy “Cicás leszek, amíg élek” feliratú darab komoly helyet foglalhat el bármely cicás gazdi gyűjteményében. Ez még semmi, hiszen beszerezhetünk cicás öröknaptárt is. 

Talán a legnagyobb trend napjainkban a különféle felirattal rendelkező, vászonból készült bevásárlótáska. Ezek között szintén ott kell lenniük a cicás változatoknak is. Akad köztük az EKG görbére emlékeztető cicusos táska is. 

Cicás pólók minden mennyiségben

Végre elérkeztünk kedvenc termékeinkhez, a pólókhoz. A laza stílust képviselő ruhadarabok között a kényelmes és egyedi pulcsik is képviseltetik magukat. Képzelj csak el egy lusta macsekot ábrázoló darabot a “Not today, human” felirattal! A “Büszke gazdi” feliratos változatok szintén a kedvencek közé sorolhatóak.

Na meg itt a pólóőrület is! Mit szólnál a halloweeni tökön ücsörgő fekete macskás vagy a futó cicamintás pólókhoz? Az én személyes kedvencem pedig a Shrek 2-ből ismert mém, az édes boci szemekkel néző Kandúr képével ellátott póló. 

Ha pedig a világ tudtára akarod adni, hogy bal lábbal keltél fel, akkor a “Bocs, de ma csak a szibériaimmal beszélek” feliratos darab lehet erre a legjobb eszközöd.

Ne feledd, hogy a pólók rendelése előtt mindig érdemes tájékozódni a számunkra ideális méret felől a mérettáblázat segítségével! Remélem, hogy te is megtaláltad az új, cicás kedvenceidet! Mit is mondhatnánk végezetül? Cicásnak lenni jó!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek