Starity

Nicki Minaj a semmiből indult

2010. november 27. 08:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj azt mondta, hogy ezt mindenkinek látnia kell. Olyat fognak látni tőle, amit előtte még soha.

hirdetés
Nicki Minaj a semmiből indult

Az MTV nyomon követi a sikeres rapper szakmai és magánéletét a My Time Now-ban. Láthatjuk azt, hogy vesz egy házat édesanyjának Nicki  – akit születési neve révén Onika Marajnak fognak szólítani –, ahogy meglátogatja a családját és, hogy miként készül egy fellépésre.

„Onikát fogjátok látni, és nem Nickit. Hallhatjátok majd a történetemet, ami egy olyan megindító történet, amit soha nem akartam elmondani.”

A sorozatban sok arcát megismerhetjük Nickinek. Mikor a film készítői megkérték, hogy beszéjen az elhunyt nagymamájáról, a lány elsírta magát. A nagyszülő viselte gondját, mielőtt elment Amerikába. Ezek után Nicki csak lassan bólintott és azt mondta, hogy ha mamája még mindig élne, biztos büszke lenne az unokájára, akiből egy igazi nő lett azóta. A rapper gyorsan elővette sminkkészletét, megigazította magát, de nem bírta ki, hogy ne kezdje újra a sírást, amikor folytatták a témát.

Nicki hét évvel ezelőtt jött el a szigetről, azóta nem is látta a családjának többi tagját. Azért ment el Amerikába, hogy kövesse az álmait, és hogy együtt legyen a szüleivel.

„Azt hittem, hogy minden olyan lesz, mint egy tündérmesében. Emlékszem, amikor leszálltam a gépről, hideg volt, még mindig érzem azt az illatot, amit akkor éreztem. Akkor láttam életemben először havat, előtte soha nem láttam.”

De semmi sem volt olyan, amilyennek elképzelte. Édesapja drogfüggő volt, sokszor volt veszekedés és sohasem értette, hogy miért.

„Szörnyű időszak volt ez. Nagyon féltem, amikor otthon kiabálás volt. Tudtam, hogy ez nem normális. Apám túl sokszor használt drogot. Ha drogos vagy, nem tudod megtartani a munkád, ha nincs munkád, nincs pénzed. Viszont ha nincs pénzed, nem tudsz mit csinálni, lopnod kell.

Én magam is csodálkoztam azon, amit láttam ebben a filmben. Ez az én szívem és lelkem. A rajongóim a legnagyszerűbb emberek a világon. Nem tudnám elmondani szavakkal, hogy mennyire hálás vagyok. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok. Ez most a mi időnk.”

A rapper imádja a rajongóit, és azért vállalta el ezt az egész forgatást, hogy megmutassa nekik, hogy milyen is ő valójában. Inspirálni szeretné őket, hogy kövessék az álmaikat, azt amiben hisznek és senki kedvéért ne mondjanak le erről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek