Starity

Taylor Lautner majdnem elveszítette Jacob szerepét az Újhold forgatása előtt

2022. április 22. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznek meg kellett felelnie egy kitételnek, és kis híján átadták másnak a szerepét.

hirdetés

Ashley Greene a "The Twilight Effect" című Alkonyat-podcastjében ezúttal Taylor Lautnerről árult el egy érdekességet. A színésznő szerint Lautner kis híján elveszítette Jacob szerepét az Alkonyat folytatása, a 2009-es Újhold című film forgatása előtt, mert a készítők nem voltak benne biztosak, hogy elég izmosra tudja-e gyúrni magát.

Nem emlékszem arra, hogy [a producerek] választottak volna valakit helyette, de arra igen, hogy elkezdtek beszélgetni arról, hogy [Taylor] át tud-e változni azzá, amit a szerep kívánt. 

Greene elmondása szerint elég nagy nyomás nehezedett a színészre:

Azt hiszem, akkoriban bármelyikünk lecserélhető volt. Képzelhetitek, mekkora nyomást helyeztek szegény, fiatal Taylorra. Nyilvánvalóan ő maradt a karakter, hiszen elképesztően izmos lett. Emlékszem rá, állandóan panaszkodott azért, mert folyamatosan ennie kellett. 

- gondolt vissza a forgatásra Ashley.

A szóbeszéd egyébként a forgatáson kívülre is eljutott: az MTV News akkori állítása szerint Michael Copon volt az idősebb, izmosabb Jacob szerepének várományosa.

A színésznő egyébként a saját élményeiről is mesélt: a podcast egy korábbi részében elárulta, hogy elképesztően beleszeretett egyik Alkonyat-beli kollégájába, aki azonban rá sem hederített.

 

 

via Insider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek