Starity

8 celebpár, akik szakítás után is együtt dolgoztak

2022. április 27. 13:01   |   Szerző: Four

A kapcsolatuk véget ért, de a karrierjük érdekében elvállaltak egy közös munkát.

hirdetés

1. Justin Timberlake és Cameron Diaz

Embed from Getty Images

Cameron Diaz és Justin Timberlake 2003 és 2007 között volt együtt. A szakításuk után röviddel jelent meg a Shrek 3. része - mindketten megjelentek szinkronhangként benne. Évekkel később pedig a 2011-es Rossz tanár című filmben szerepeltek együtt.

 

2. Lea Michele és Matthew Morrison

Embed from Getty Images

A színésznő elmondása szerint még a Glee című műsor előtt összejöttek "egy röpke pillanatra". Érdekes módon Michele karaktere, Rachel szerelmes volt a sorozatban a Matthew által alakított karakterbe. 

 

3. Drew Barrymore és Justin Long

Embed from Getty Images

Drew Barrymore és Justin Long úgy tűnt, elismerték, hogy szakítottak a 2010-es Hétmérföldes szerelem című közös filmjük forgatása előtt. Azonban amikor a film megjelent, már újra együtt voltak - nem sokáig tartott azonban a kapcsolat, még abban az évben megint szétmentek.

 

4. Laura Dern és Kyle MacLachlan

Embed from Getty Images

Kyle és Laura az 1985-örs Kék bársony című film forgatásán találkozott, és egy pár évig együtt voltak azt követően. A színészek 2017-ben újra együtt dolgoztak a Twin Peaks forgatásán, és bevállaltak egy ágyjelenetet is. Kyle szerint nagyon jól kezelték a dolgot, és hozzátette, "Laura nagyon jól néz ki."

 

5. Bradley Cooper és Zoe Saldana

Embed from Getty Images

A két színész körülbelül egy évig randizott a 2011-es Lopott szavak cmű filmjük forgatása után. Majd három évvel később mindketten szerepet kaptak A galaxis őrzői című produkcióban. Igaz, hogy Bradley csak a hangját kölcsönözte az egyik szereplőnek, de a sajtókörúton mindketten megjelentek.

 

6. Naomi Watts és Liev Schreiber

Embed from Getty Images

Liev és Naomi 11 évig volt együtt, két közös gyermekük van. Ám a 2016-ban történt szakításuk nem gátolta őket abban, hogy a Chuck című filmen együtt dolgozzanak később. Sőt, Schreiber kijelentette, tudta, hogy nagyszerű lesz a forgatás, amint meglátta exét.

 

7. Mindy Kaling és BJ Novak

Embed from Getty Images

A The Office című sorozat kapcsán jött össze a két híresség, és pár évig együtt maradtak. A szakítás után is jó kapcsolatot ápoltak, olyannyira, hogy Mindy felkérte exét, hogy szerepeljen The Mindy Project című műsorában, ahol szerepük szerint randiztak is.

 

8. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Embed from Getty Images

J.Lo és Marc Anthony 2011-ben döntött úgy, hogy elválnak, de ez nem állította meg őket abban, hogy pár hónappal később együtt dolgozzanak Q'Viva! The Chosen című realityjüket. Lopez azóta is csak jókat mond exéről és fordítva is igaz - akkor azonban elárulta, kicsit "Sonny és Cher"-jellegű volt a viszonyuk a válás után.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek