Starity

Online is vásárolhat biztonságtechnikai berendezéseket

2022. április 25. 21:09   |   

A digitalizáció évtizedek óta jelen van az életünkben, az elmúlt évek eseményei azonban jelentősen felpörgették ezt a folyamatot. Sokan már online fizetik a számláikat, online oktatásokon vesznek részt. Akik számítógépen dolgoznak, azok közül sokan otthonról végzik a munkájukat, sőt, már a találkozók jelentős százaléka is a virtuális térben zajlik.

hirdetés
Online is vásárolhat biztonságtechnikai berendezéseket

Egyre több üzlet dönt úgy, hogy a fizikai áruház mellett, esetleg helyette webáruházat nyit, így nagyobb vásárlóközönséget képesek kiszolgálni. Otthonról kényelmesebb vásárolni, nem kell bebarangolni több száz négyzetméteres üzleteket, a modern webshopok felületén keresztül mégis minden információhoz hozzájuthat az ember a termékek kapcsán. Egyre több hipermarket is átállt a hibrid működésre, azaz a fizikai áruház mellett szállítást is vállal.

Elektronikai cikkek online?

Az elektronikai cikkek terén azonban több az útvesztő. Míg azt elég könnyű eldönteni, hogy az ember milyen pizzát vagy kenyeret szeretne rendelni, jóval több paramétert meg kell vizsgálni egy elektronikai termék kapcsán.

Ha kellően profi webáruházat választ az ember, akkor nincs azonban ok az aggodalomra. Ha például biztonságtechnikai berendezést szeretne vásárolni valaki, akkor nyilvánvalóan olyan üzlettől érdemes azt tenni, amely kellően részletes információkkal vértezi fel a termékei adatlapját.

Milyen paramétereket kell megvizsgálni?

Tegyük fel, hogy egy kapcsolóüzemű tápra van szükségünk. Ilyenkor alapvető, hogy megnézzük, hogy mekkora a tápfeszültség, mekkora a kimeneti feszültség, valamint az AUX kimenet terhelhetőség.

Mindezek mellett még számos információ fellelhető a DEFLOC webshopjában a tápegységek adatlapjáról. Megadják, hogy milyen működési hőmérsékleten használható az adott táp, megfelel-e digiplex központhoz vagy imperiál központhoz, van-e helyszíni firmware frissíthetőség és tápmodul. 

Ugyancsak megtalálható egy kapcsolóüzemű táp információs lapján az, hogy villámvédelemmel van-e felszerelve, mi a helyzet a biztosíték nélküli védelemmel vagy képes-e automatikusan átállni akkus táplálásra. Még azt is megadják, hogy van-e másodlagos akkucsatlakozó.

Mindezek fényében már el tudja dönteni a vásárló, hogy az adott táp megfelel-e az igényeinek vagy sem. A szóban forgó webáruház esetében hasonló részletességgel van kitöltve minden más termék adatlapja is, legyen az akár egy felügyelt segédtáp vagy bármilyen más táp. 

Minden eszközről feltöltenek egy fotót is, na és persze egyértelműen feltüntetésre kerül a termékek bruttó és nettó ára is, így senkit sem érhet meglepetés a virtuális kasszánál.

A vásárlás tényleg csak néhány kattintás

Onnantól, hogy kiszemelte az ember, hogy milyen terméket vagy termékeket venne meg, csupán néhány kattintás a megrendelés. Ennek részeként meg kell adni a személyes adatokat, ami a számla kiállításához szükséges, továbbá a szállítási és a fizetési módot. A DEFLOC esetében utánvétre, banki átutalásra, előre utalásra vagy üzletben történő fizetésre is van lehetőség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek