Starity

Véget ér James Corden talkshow-ja

2022. április 29. 10:10   |   Szerző: Four

James Corden bejelentette, hogy záros határidőn belül búcsúzni fog a műsortól.

hirdetés

James Corden bejelentette, 8,5 év után elhagyja a Late Late Show műsorvezetői székét. A híresség még egy évig lesz a talkshow házigazdája, aztán új vizekre evez.

Elképesztően büszke vagyok a műsorra. Boldog vagyok, hogy még egy évig működni fog. Mindig azt gondoltam, hogy öt évig csinálom, aztán elmegyek, de végül maradtam. Hosszú ideje gondolkoztam ezen, hogy van-e még számomra több kihívás. 

- jelentette ki Corden, és többek között hozzátette azt is, hogy nagy durranással akar távozni a műsorból, amelynek több szegmense - például a Carpool Karaoke, amelyben celebekkel beszélgetett és énekelt egy autóút során - is nagyon népszerű lett.

Corden távozása úgy tűnik, saját döntésből fakadt: a CBS csatorna vezetői többéves szerződéssel próbálták marasztalni, a műsorvezető azonban hajthatatlan maradt. Elmondása szerint új projekttel akar foglalkozni, és még az is lehet, hogy családostul visszaköltözik Angliába.

Még mindig vannak dolgok, amikbe bele szeretnék kezdeni. Szeretném kipróbálni az írást, vannak történetek, amelyeket el szeretnék mesélni. Szeretném megnézni, hogy képes vagyok-e rá. Az, hogy mindez rettegéssel tölt el, már egy indok arra, hogy belevágjak. 

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek