Starity

Július 8-án érkezik George Michael ikonikus "Older" albumának újrakiadása

2022. május 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

George Michael legendás ”Older” című albumát újra kiadják, ezúttal jobb hangzásban.

hirdetés

George Michael legendás ”Older” című albuma eredetileg 1996 május 13-án jelent meg, és három egymás utáni héten át volt a toplisták élén, összesen pedig több mint 35 hetet töltött a top 10-ben. Az album összesen hat dalból áll, amelyből kettő, a ”Fastlove” és a ”Jesus To A Child” is felért a slágerlisták első helyére, a maradék négy pedig a top 3-ban szerepelt. Az album hatalmas sikereket ért el, az Egyesült Királyságban 6-szoros platina minősítést érdemelt ki, sőt 22 másik országban is platina lett, ezzel az egyedüli albummá válva amely ekkora sikereket ért el.

Az ”Older” George Michael harmadik albuma szóló előadóként, amelyen új zenei stílusokat, elemeket próbált ki, ezzel szélesítve előadói horizontját. A kritikusok által is elismert és nagyra becsült album egy elképesztő történetet mesél el, arról az emberről aki megírta, feljátszotta és hangszerelte a dalokat. George a legfájdalmasabb való életbeli tapasztalataiból merített ihletet az albumhoz, ami így olyan szívből jövő mestermunka lett amelyet azóta se írt még senki.

George a következőket nyilatkozta a az albumról:

Szerintem ez a legjobban megírt, lelkileg leggyógyítóbb hatású zene amit életem során írtam … Az "Older" a legcsodálatosabb pillanatom.

Sony Music

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek