Starity

Ezért tartják problémásnak, hogy Kim Kardashian az eredeti Marilyn Monroe ruhát vette fel

2022. május 05. 07:07   |   Szerző: Glamster

Kim Kardashian durva összeget fizethetett azért, hogy Marilyn Monroe híres ruhájába bújhasson bele, azonban a legendás színésznő rajongói nem örülnek.

hirdetés

Kim Kardashian a Met-gála egyik leginkább kibeszélt celebe volt, hiszen Marilyn Monroe híres, 5 millió dollárért elkelt (1.8 milliárd forint) „Boldog születésnapot, elnök úr” ruhájában jelent meg. Még sokan úgy gondolták, hogy Kardashian remekül nézett ki a testhez simuló, nude, kristályokkal díszített költeményben, jó páran úgy látják, hogy inkább tiszteletlen volt, mintsem „ikonikus” lépés a mogultól.

A ruhát egyébként sosem mosták ki azután, hogy Marilyn hordta, így Kim elmondása szerint nem viselt testfestéket, hogy ne kenje össze a darabot, és 8 kilótól is megszabadult három hét alatt, hogy beleférjen, hiszen eredetileg kicsi volt rá.

A rajongók azonban úgy látják, hogy mivel a ruhát külön Monroe-nak varrták meg, aki elmondása szerint olyan darabot szeretett volna, amelyet „csak ő tud viselni”, nem illik másnak felvenni. Nem titok, hogy Monroe-t egész életében kihasználták (gondoljunk csak az akarata nélkül kiadott Playboy fotókra, vagy a megannyi szexuális visszaélésre, amelyet a „szexikon” megítélése hozott maga után), azonban a legmegdöbbentőbb, hogy halála után is több férfi összetapogatta a testét, sőt, le is fotózták ruhák nélkül. Ez alapján a Daily Beast is úgy látja, hogy a színésznőt hagyhatnák már nyugodni, és a fent maradt értékeit pedig békén kéne hagyni.

Egy népszerű TikTok szerint bár Kardashian remekül nézett ki, ugyanennyire jól mutatott volna a replika verzióban is, hiszen azzal, hogy felvette, tönkretett egy értékes történelmi darabot (az este folyamán izzadt, továbbá a videón több kristály leesett a ruháról).

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek