Starity

Pontos dátumot kapott az Én még sosem... harmadik évada

2022. május 09. 20:08   |   Szerző: Glamster

Pontos dátumot kapott az Én még sosem... harmadik évada, ráadásul egy csomó promóciós kép is megjelent.

hirdetés

A Netflix Never Have I Ever (Én még sosem...) sorozatának harmadik évadának premierje augusztus 12-én lesz, a streaming szolgáltató pedig vasárnap tett közzé fotókat, amelyek felfedik, hogy mik várnak a nézőkre.

Amikor a nézők utoljára látták Devit (Maitreyi Ramakrishnan), akkor a fiatal tini lány, ismét szerelmi háromszögbe került Paxtonnal (Darren Barnet) és Bennel (Jaren Lewinson) a 2. évad fináléjában. Mivel úgy tűnik, hogy Ben továbblépett Aneesával (Megan Suri), Devi és Paxton végre hivatalossá teszik titkos kapcsolatukat.

A nézők majd láthatták, hogy Ben meg volt győződve arról, hogy Devi mindig Paxtont részesítette előnyben, ezért a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt megírták fent, amíg Eleanor (Ramona Young) be nem dobja a bombát – Devinek igazi érzelmei voltak Ben iránt, és kezdetben őt választotta Paxton helyett.

A 3. évadban ez minden bizonnyal több drámát jelent a fiatalok között, amibe szegény Aneesa is belekeveredik majd. Ám egy új tinédzser is csatlakozik a csapathoz: Anirudh Pisharod, aki Des-t fogja alakítani, egy indiai-amerikai tinit, aki ugyanolyan okos, mint Devi, de egy elit magániskolába jár.

Csekkold a megjelent fotókat a harmadik évadról:

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek