Starity

Hetedik stúdióalbumával tért vissza a Three Days Grace

2022. május 16. 09:09   |   Szerző: Glamster

Hetedik stúdióalbumával tért vissza a Three Days Grace: hallgasd meg most nálunk!

hirdetés

Megérkezett a többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik stúdióalbuma, amely az ”EXPLOSIONS” címet kapta és tizenkét vadonatúj dal hallható rajta. A rockzenekar pályafutása során számos, szinte minden a műfajban jártas hallgató részére ismerős rockhimnuszt adott ki, több milliárd streameléssel, több millió albumeladással, és világszerte teltházas arénakoncertekkel büszkélkedhet.

Az új albumról a "So Called Life" és a "Lifetime" című dalok és klipjeik már korábban megjelentek. Utóbbihoz a videót a Kentucky-ban található Mayfield városban forgatták, ahol decemberben rendkívüli tornádó tombolt, hatalmas pusztítást hagyva maga mögött, amely a zenekar életét is felkavarta, hiszen a gitárosuk, Barry Stock is a környéken él. A ”Lifetime” videóklipjét a pusztítás befejezte után forgatta a helyszínen a zenekar, annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a károsultakra, és az ő megsegítésükre. Emellett a zenekar összefogott a PLUS1 alapítvánnyal, amely segítségével közelgő egyesült államokbeli turnéjuk bevételének egy részével a károsultakat támogatják majd.

A zenekar emellett bejelentette világkörüli turnéját is, amelynek keretein belül szeptemberben Budapestre is ellátogatnak.

A Three Days Grace "EXPLOSIONS" albuma, rajta "So Called Life" és a "Liftime" című dalokkal minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek