Starity

Nélkülözhetetlen konyhai kisgépek

2022. május 14. 19:07   |   

A konyhában ezer és egy dolog van, amit el kell végeznünk, s ez még akkor is igaz, amikor mi nem kifejezetten számítunk konyhatündérnek. Szeretjük a gyors és intelligens megoldásokat, s kifejezetten ezeket a szempontokat vesszük figyelembe a konyhai kisgépek kiválasztása során is.

hirdetés
Nélkülözhetetlen konyhai kisgépek

A következő pár sorban most utánajárunk, hogy milyen eszközök nélkül nem lehet és nem is érdemes élni! Tarts velem te is!

A grillpartik aduászai

Ahogy megérkezik a tavasz, a legtöbben nagy lelkesedéssel nekilátunk a kert rendbe rakásának. Ki nem szereti például azokat a grillpartikat, amelyen a kedvenc hús- és zöldségfalatkák a sztárok?

Az ilyen összejöveteleken rendkívül fontos, hogy milyen étellel várjuk a vendégeinket, hiszen azt is mondhatjuk, hogy az alaphangulatot részben az étel fogja megadni. Emiatt kifejezetten fontos, hogy jó grillezőgéppel rendelkezzünk.

Egy minőségi grillező mindent IS tud! A gránit kő és tapadásmentes alumínium felületek, a termosztatikus vezérlés, a jelzőfény és a kiegészítő grillezőeszközök mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sikerünk legyen a konyhában. Ennél alább nem is érdemes adni! A NetKlikk WebShop konyhai eszközök kínálatában például mind megtalálhatjuk, ami egy partihoz szükséges!

Készítsünk gyorsételeket otthon!

A gyorsételekért nagyon sokan rajonganak, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a fajta bűnözést. Mi lenne, ha otthon mi magunk készítenénk el azokat? Ugye jól hangzik?

Egy olaj nélküli sütővel például a legfinomabb sült krumpli tálalható fel a hétvégi menühöz, s az elkészült finomság még egészségesebb is lesz, mint némelyik gyorséttermi társa. Az ilyen kisgép párolási, pirítási funkciókkal egyaránt rendelkezik, s a végeredmény 80%-kal kevesebb zsírtartalom lesz. 

Aztán ott van az elektromos sütő is, amely már komplexebb ételek megalkotásában is segédkezik. A hőmérséklet 80 és 200 fok között állítható, az elkészítési idő szintén szabályozható. Forgatás funkcióval rendelkezik, digitális kijelzővel is el van látva. Tehát mindent úgy csinálhatunk meg, ahogyan az nekünk optimális, és az ínycsiklandozó menüsorok elfogyasztása után mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd. 

Néhány egyszerű, de nagyszerű konyhai szerkentyű

A mindennapok alatt bármely fentebb említett termék jól jöhet, de ennél egyszerűbb darabokkal is dolgozhatunk. Gondoljunk itt mondjuk a kenyérpirítóra. A pirítós néhány ember állandó reggelije, így persze kenyérpirítóból is kizárólag a legjobb dukál. A Sonifer márka termékei biztonságos és hosszú távú használatot biztosítanak számunkra. 

Szintén megkönnyítheti a hétköznapokat a minikonyha és a mini légkeveréses sütő alkalmazása is.

Amennyiben még mindig nehezen boldogulunk a konyhában, vagy csak szimplán szeretnénk időt spórolni, akkor érdemes néhány professzionális kisgép után néznünk! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

főzés konyha grill
hirdetés

Ajánlott cikkek